The Live Music Boat

Cotton Club Archipelago Orchestra

Åter i maj

#strommastockholm #livemusicboat

Cotton Club Archipelago Orchestra
från SEK 685

Följ med på en oförglömlig kväll i discon och soulens tecken ombord på M/S Victoria. Medan båten passerar genom Stockholms skärgård får du avnjuta en somrig middagsbuffé och släppa loss på dansgolvet till Sveriges mest välrenommerade underhållningsorkester Cotton Club. Putsa upp dansskorna så ses vi ombord!

Fartfyllda fredagar till sjöss!
Cotton Club Archipelago Orchestra bjuder på en unik blandning av soul, disco och jazz med Richard Häger som sångare och kapellmästare. Live Music Boat med M/S Victoria avgår från Nybrokajen utvalda fredagar under våren och hösten 2018.

Fest, glamour och dekadens
Feststämningen är hög. Som alltid, bjuder Cotton Club på ett stänk av Las Vegas, lite Frank Sinatra och massor av svängiga rytmer. Alltihop framfört med lika delar glamour och dekadens.


*Fri avbokning upp till 24 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor

The Live Music Boat – med Cotton Club Archipelago Orchestra

3tim

Följ med oss ombord på M/S Victoria och njut av en minnesvärd kväll till sjöss. I biljettpriset ingår tre timmars skärgårdskryssning, en somrig middagsbuffé och musikunderhållning med Cotton Club Archipelago Orchestra.

Turfakta

Säsong: 19 maj 2017 - 06 oktober 2017

Avgår från: Nybroplan kl 19:00, åter kl 22:00

Vi rekommenderar även

Premiär 8/3

Middag ombord S/S Stockholm

Matkryssning i Stockholms skärgård via Vaxholm

3tim
Avnjut en oförglömlig middagskryssning i skärgården ombord S/S Stockholm. Ombord står krögarna Jesper Taube & Maria Svensson för den kulinariska resan.

Julbord kväll

Klassiska julbord i Stockholms skärgård

3tim
Upplev Strömma Kanalbolagets traditionella julbord till sjöss! Ombord på fartygen bjuder krögarna på klassiska julbufféer kryddade med sin personliga prägel. ...

Julbord lunch

Jullunch i Stockholms skärgård

2tim
Gå ombord en av våra skärgårdsbåtar och njut av en jullunch med klassiska julrätter som gravad lax, olika sorters sill, köttbullar, prinskorvar, Janssons...