Cinderellabåtarna till Vaxholm

Skärgårdens huvudstad

Välkommen åter 2019

#cinderellabatarna #strommastockholm

från SEK 120

Välkommen till skärgårdens huvudstad Vaxholm. Här finns ett levande hamnliv, spännande butiker, krogar och pittoreska byggnader. Detta har också varit knutpunkten för skärgårdstrafiken sedan 1800-talet och den självklara mötesplatsen för skärgårdsbor.

Besök också Vaxholms Kastell som grundades av Gustav Vasa i början av 1500-talet. Här kan du äta gott i restaurangen, leka Fångarna på Kastellet eller besöka Vaxholms Fästningsmuseum som visar skärgårdsförsvarets historia och livet på kastellet under femhundra år. Övernattningsmöjlighet finns på Kastellets egna Bed and Breakfast.

Mat & dryck ombord
Om du vill äta ombord så finns det en à la carte meny ombord Cinderella I och på Cinderella II hittar du en meny med enklare maträtter som beställs och hämtas direkt i bistron. Båda är öppna hela säsongen. Under högsäsong (ca maj–aug/sept) erbjuder även Cinderella I lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten. Läs mer under fliken Matkryssningar.

Välj din resa:

Med Cinderella till Vaxholm

50min

Välkommen ut till Vaxholm, den mysiga småstaden som också är sista bryggan med vägförbindelse till fastlandet. Under båtresan hit kan du njuta av en lättare matbit och dryck i baren. Vänligen observera att båten endast stannar vid mellanliggande bryggor om semaforen på kajen är nedfälld.

Med Cinderella till Vaxholm

Turfakta

Säsong:

18 apr - 05 nov 2019

Avgångsplats:

Strandvägen (kajplats 14) samt bryggor utmed vägen.

Turens längd:

50min

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt: 40% gäller i mån av plats, mån-tors samt första avgången fre. Säljs endast ombord.

Notera:

Vänligen välj brygga ni vill resa från och till när ni bokar.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend