Svartsö

Skön grönska i skärgården

Kan bokas snart

#Cinderellabatarna #strommagroup

Följ med till Svartsö - en grön, lummig och vacker ö i mellanskärgården. Under båtresan från stan hinner du njuta av frukost ombord, ta en kopp kaffe i kafeterian eller bara njuta på något av våra soldäck.

På Svartsö finns fina promenad- och cykelvägar genom en skärgårdsmiljö med både skog och klippor. Missa inte de små insjöarna på ön, perfekta för bad om havet känns för kallt. Det finns möjlighet att hyra cykel och ön passar utmärkt om du vill vandra. Krogen ligger på promenadavstånd från bryggan Alsvik. Läs mer om Svartsö >>

Övernattningsmöjligheter på ön
Svartsö logi kan du bo i häftiga inredda glampingtält medan nyöppnade Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem erbjuder mysiga hotellrum och lite billigare vandrarhemsrum vid vattnet. På ön finns också små enklare sjöbodar eller stugor med bastu att hyra, om du inte vill övernatta i eget tält.
 
Mat & dryck ombord
Under högsäsong, ungefär från mitten av maj till mitten av september, kan du kombinera din båtresa med en god måltid och ett glas vin i vår restaurang. All mat tillagas ombord vid beställning. Förboka restaurangplats när du bokar din resa. Fartygets kafeteria är öppen under hela säsongen.

Ta dig snabbt och bekvämt till Svartsö med M/S Cinderella I. Läs mer om fartyget på länken nedan.

Med Cinderella till Svartsö

Följ med till Svartsö - en grön, lummig och vacker ö i mellanskärgården. Cinderellabåtarna lägger till vid bryggorna Alsvik och Skälvik.

SEK 150 1tim 30min
Turfakta

Säsong: 13 april 2017 - 20 augusti 2017

Avgår från: Strandvägen (kajplats 14) samt bryggor utmed vägen.

OBS! Enkel resa.
Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt: 40% gäller i mån av plats, mån-tors samt första avgången fre. Säljs endast ombord.

Vänligen notera: Midsommarafton 23 juni är första avgången inte förbokningsbar. Välkommen till oss på kajen.