Svartsö

Skön grönska i skärgården

#Cinderellabatarna #strommastockholm

från SEK 150

Följ med till Svartsö - en grön, lummig och vacker ö i mellanskärgården. Under båtresan från stan hinner du njuta av frukost ombord, ta en kopp kaffe i kafeterian eller bara njuta på något av våra soldäck.

På Svartsö finns fina promenad- och cykelvägar genom en skärgårdsmiljö med både skog och klippor. Missa inte de små insjöarna på ön, perfekta för bad om havet känns för kallt. Det finns möjlighet att hyra cykel och ön passar utmärkt om du vill vandra. Krogen ligger på promenadavstånd från bryggan Alsvik. Läs mer om Svartsö >>

Övernattningsmöjligheter på ön
Svartsö logi kan du bo i häftiga inredda glampingtält medan nyöppnade Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem erbjuder mysiga hotellrum och lite billigare vandrarhemsrum vid vattnet. På ön finns också små enklare sjöbodar eller stugor med bastu att hyra, om du inte vill övernatta i eget tält.

Mat & dryck ombord
Fartygets kafeteria är öppen under hela säsongen. Under högsäsong erbjuder även Cinderella I och Cinderella II lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten. Läs mer under fliken Matkryssningar.

Med Cinderella till Svartsö

1tim 30min

Följ med till Svartsö - en grön, lummig och vacker ö i mellanskärgården. Cinderellabåtarna lägger till vid bryggorna Alsvik och Skälvik.

Turfakta

Säsong: 13 april 2017 - 05 november 2017

Avgår från: Strandvägen (kajplats 14) samt bryggor utmed vägen.

OBS! Enkel resa.
Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt: 40% gäller i mån av plats, mån-tors samt första avgången fre. Säljs endast ombord.

Vi rekommenderar även

Grinda

Bada på barnvänliga Grinda

1tim 20min
Grinda ligger endast en timme från Stockholms storstadspuls och är den perfekta ön för de som vill komma bort en liten stund. Till Grinda åker du för att...
Åter 2018

Långlunch via Möja

Lunchkryssning i Stockholms skärgård

5tim 35min
Följ med på en resa genom skärgården och njut av mat, dryck och utsikt! Vi passerar skärgårdens smultronställen med M/S Cinderella I.
Åter 2018

Middagskryssning via Möja

Njut av god mat och Stockholms yttre skärgård

5tim 5min
Följ med Cinderella I från Stockholms innerstad och färdas smidigt och snabbt ut till Möja och tillbaka medan du njuter av mat, dryck och fantastisk utsikt...