Cinderellabåtarna till Svartsö

Skön grönska i skärgården

Välkommen åter 2019

#Cinderellabatarna #strommastockholm

från SEK 160

Följ med till Svartsö i Stockholms skärgård - en grön och lummig ö i mellanskärgården. Under båtresan från stan hinner du njuta av frukost ombord, ta en kopp kaffe i kafeterian eller bara njuta på något av våra soldäck.

På Svartsö finns fina promenad- och cykelvägar genom en skärgårdsmiljö med både skog och klippor. Missa inte de små insjöarna på ön, perfekta för bad om havet känns för kallt. Det finns möjlighet att hyra cykel och ön passar utmärkt om du vill vandra. Krogen ligger på promenadavstånd från bryggan Alsvik och nyöppnade Bistro Sågen ligger lite längre in på ön med egen gästbrygga. Läs mer om Svartsö >>

Övernatta på Svartsö
Svartsö logi kan du bo i häftiga inredda glampingtält medan Svartsö Skärgårdshotell & Vandrarhem erbjuder mysiga hotellrum och lite billigare vandrarhemsrum vid vattnet. På ön finns också små enklare sjöbodar eller stugor med bastu att hyra, om du inte vill övernatta i eget tält.

Mat & dryck ombord
Fartygets kafeteria är öppen under hela säsongen. Under högsäsong (ca maj–aug/sept) erbjuder även Cinderella I lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten. Läs mer under fliken Matkryssningar.

Välj din resa:

Med Cinderella till Svartsö

1tim 30min

Följ med till Svartsö - en grön, lummig och vacker ö i mellanskärgården. Cinderellabåtarna går bland annat via bryggorna Alsvik och Skälvik. Vänligen observera att båten endast stannar vid mellanliggande bryggor om semaforen på kajen är nedfälld.

Med Cinderella till Svartsö

Turfakta

Säsong:

18 apr - 05 nov 2019

Avgångsplats:

Strandvägen (kajplats 14) samt bryggor utmed vägen.

Turens längd:

1tim 30min

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt (säljs endast ombord): 40% gäller i mån av plats, mån-tors och första avgången fre.

Notera:

Vänligen välj brygga ni vill resa från och till när ni bokar.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend