Cinderellabåtarna till Södra Ingmarsö

En levande skärgårdsö

#cinderellabatarna #strommastockholm

från SEK 175

Med Cinderellabåtarna tar du dig snabbt och enkelt till en av Stockholms skärgårds mest befolkade öar, Ingmarsö. Ön är en levande skärgårdsö med ca 150 bofasta invånare och betydligt fler fritidsboende. Namnet på ön har att göra med de inmarer - de grunda sjöar som finns på ön.

Aktiviteter på Ingmarsö
Ingemarsö välkomnar dig med bad, fiske och möjligheter till sköna cykelturer. Här finns det mesta du behöver för en aktiv dag. På ön finns båtuthyrning, cykeluthyrning och kanotuthyrning. Du som tycker om att vandra bör även prova öns fina vandringsleder. Hämta en karta i öns affär och ge dig ut på en skön vandringstur!

Butik och krog
Vid södra bryggan, som Cinderellabåtarna trafikerar, finns affärs-, post- och apoteksombud, hembageri och Ingmarsö Krog.

Mat & dryck ombord
Fartygets kafeteria är öppen under hela säsongen. Under högsäsong (ca maj–aug/sept) erbjuder även Cinderella I lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten. Läs mer under fliken Matkryssningar.

Välj din resa:

Med Cinderella till Södra Ingmarsö

1tim 55min

Följ med till en av skärgårdens mest befolkade öar, Södra Ingmarsö. Cinderellabåtarna tar dig dit på under två timmar. Vänligen observera att båten endast stannar vid mellanliggande bryggor om semaforen på kajen är nedfälld.

Med Cinderella till Södra Ingmarsö

Turfakta

Säsong:

27 apr - 04 nov 2018

Avgångsplats:

Strandvägen samt bryggor utmed vägen. Vänligen välj vilken brygga ni reser ifrån samt vilken brygga ni vill resa till när ni bokar.

Turens längd:

1tim 55min

Beskrivning:


Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt (säljs endast ombord): 40% gäller i mån av plats, mån-tors och första avgången fre.

Notera:

Långviks brygga på Möja är avstängd för trafik fr.o.m. måndag den 1 oktober på grund av reparation. Resande hänvisas till Ramsmora brygga.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend