Cinderellabåtarna till Möja

Upplev äkta skärgårdsmiljö

#cinderellabatarna #strommagroup

från SEK 180

Följ med till Möja i Stockholms skärgård och upplev kulturbygd och äkta skärgårdsmiljö. Ön har ca 280 bofasta, många av dem har egna företag och sysselsätter sig som hantverkare. Här finns härliga promenad- och cykelvägar, däremot är det ingen badö då stränderna är relativt otillgängliga.

Från Vårdkaseberget har du en fin överblick över Möja och de närliggande öarna. Passa även på att besöka öns gamla träkyrka, det lilla skärgårdsgalleriet samt den välkända fiskrestaurangen Wikströms Fisk.

På Möja bor du på gästhem, Bed & Breakfast eller hyr en egen stuga.

Mat & dryck ombord
Fartygets kafeteria är öppen under hela säsongen. Under högsäsong (ca maj–aug/sept) erbjuder även Cinderella I lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten. Läs mer under fliken Matkryssningar.

Välj din resa:

Med Cinderella till Möja

2tim 45min

Följ med till Möja åker och upplev kulturbygd och äkta skärgårdsmiljö. Här finns härliga promenad- och cykelvägar, däremot är det ingen badö då stränderna är relativt otillgängliga. Vänligen observera att båten endast stannar vid mellanliggande bryggor om semaforen på kajen är nedfälld.

Med Cinderella till Möja

Turfakta

Säsong:

27 apr - 04 nov 2018

Avgångsplats:

Strandvägen samt bryggor utmed vägen. Vänligen välj vilken brygga ni reser ifrån samt vilken brygga ni vill resa till när ni bokar.

Turens längd:

2tim 45min

Beskrivning:


Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt (säljs endast ombord): 40% gäller i mån av plats, mån-tors och första avgången fre.
Bryggor på Möja: Dragedet, Långvik, Ramsmora, Löka, Berg, Möjaström och Södermöja.

Notera:

Långviks brygga på Möja är avstängd för trafik fr.o.m. måndag den 1 oktober på grund av reparation. Resande hänvisas till Ramsmora brygga.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend