Cinderellabåtarna till Grinda

Bada på barnvänliga Grinda

Välkommen åter 2019

#cinderellabatarna #strommastockholm

från SEK 140

Grinda i Stockholms skärgård ligger endast en timme från storstadspulsen och är den perfekta ön när du vill komma bort en stund. Naturen är typisk för denna del av skärgården och hela ön är ett naturreservat som ägs av Skärgårdsstiftelsen.

Att göra på skärgårdsön Grinda
Till Grinda åker du för att njuta av bad från klippor eller barnvänliga sandstränder. I ladan kan du hälsa på öns fyrbenta vänner som även betar runt om på ön. Grinda har två utsiktsplatser och flera härliga promenadstigar.

Du kan också ta del av det breda utbud av aktiviteter som erbjuds av Grinda Wärdshus. Här finns bland annat kajaker, båtar, volleyboll och bouleplan. På ön finns även en stugby, tältplats, vandrarhem, lanthandel, flytande bastu, glasskiosk och två restauranger.

Mat & dryck ombord
Om du vill äta ombord så finns det en à la carte meny ombord Cinderella I och på Cinderella II hittar du en meny med enklare maträtter som beställs och hämtas direkt i bistron. Båda är öppna hela säsongen. Under högsäsong (ca maj–aug/sept) erbjuder även Cinderella I lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten.

Läs mer under fliken Matkryssningar.

Välj din resa:

Med Cinderella till Grinda

1tim 20min

Följ med Cinderellabåtarna till badvänliga Grinda, ett populärt utflyktsmål i innerskärgården. Vänligen observera att båten endast stannar vid mellanliggande bryggor om semaforen på kajen är nedfälld.

Med Cinderella till Grinda

Turfakta

Säsong:

18 apr - 05 nov 2019

Avgångsplats:

Strandvägen (kajplats 14) samt bryggor utmed vägen.

Turens längd:

1tim 20min

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt: 40% gäller i mån av plats, mån-tors samt första avgången fre. Säljs endast ombord.

Notera:

Vänligen välj brygga ni vill resa från och till när ni bokar.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend