Grinda

Bada på barnvänliga Grinda

Kan bokas snart

#cinderellabatarna #strommagroup

Grinda ligger endast en timme från Stockholms storstadspuls och är den perfekta ön för de som vill komma bort en liten stund. Naturen är typisk för denna del av skärgården och hela ön är ett naturreservat som ägs av Skärgårdsstiftelsen.

Att göra på skärgårdsön Grinda
Till Grinda åker du för att njuta av bad, både från klippor och barnvänliga sandstränder. I ladan kan man hälsa på öns fyrbenta vänner som även betar runt om på ön. Grinda har två utsiktsplatser och flera härliga promenadstigar.

Du kan också ta del av det breda utbud av aktiviteter som erbjuds av Grinda Wärdshus. Här finns bland annat kajaker, båtar, volleyboll och bouleplan. På ön finns även en stugby, tältplats, vandrarhem, lanthandel, flytande bastu, glasskiosk och två restauranger. 

Mat & dryck ombord
Under högsäsong, ungefär från mitten av maj till mitten av september, kan du kombinera din båtresa med en god måltid och ett glas vin i vår restaurang. All mat tillagas ombord vid beställning. Förboka restaurangplats när du bokar din resa. Fartygets kafeteria är öppen under hela säsongen.

Ta dig snabbt och bekvämt till skärgården med Cinderellabåtarna. Båda fartyg stannar i Grinda. Läs mer om varje fartyg på länken nedan.

Med Cinderella till Grinda

Följ med Cinderellabåtarna till badvänliga Grinda, ett populärt utflyktsmål i innerskärgården.

SEK 130 1tim 20min
Turfakta

Säsong: 13 april 2017 - 20 augusti 2017

Avgår från: Strandvägen (kajplats 14) samt bryggor utmed vägen

OBS! Enkel resa.
Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt: 40% gäller i mån av plats, mån-tors samt första avgången fre. Säljs endast ombord.

Vänligen notera: Midsommarafton 23 juni är första avgången inte förbokningsbar. Välkommen till oss på kajen.