Cinderellabåtarna till Finnhamn

Sola och bada i skärgården

#cinderellabatarna #strommastockholm

från SEK 180

På Finnhamn i Stockholms skärgård väntar härliga blomsterängar och vackra lövsalar. Ön är ett trevligt utflyktsmål för den som vill bada i skyddade vikar eller från saltstänkta klipphällar. För Finnhamnsborna är naturen extra viktig och all verksamhet på ön drivs med stor hänsyn till miljön.

Följ skyltningen över ön så kommer du till Idholmens Gård, ett levande jorbruk med höns som bor i husvagnar, växthus och gårdsförsäljning.

Om du vill övernatta driver STF vandrarhemmet Utsikten på ön och här finns även stugor och en tältplats. Finnhamns Café-Krog ser till att du inte går hungrig.

Mat & dryck ombord
Fartygets kafeteria är öppen under hela säsongen. Under högsäsong (ca maj–aug/sept) erbjuder även Cinderella I lunchkryssningar och middagskryssningar för dig som endast vill äta ombord och inte stiga av båten. Läs mer under fliken Matkryssningar.

Välj din resa:

Med Cinderella till Finnhamn

2tim 10min

Följ med Cinderellabåtarna till Finnhamn i Stockholms ytterskärgård. Resan med de snabbgående båtarna går på drygt två timmar. Vänligen observera att båten endast stannar vid mellanliggande bryggor om semaforen på kajen är nedfälld.

Med Cinderella till Finnhamn

Turfakta

Säsong:

27 apr - 04 nov 2018

Avgångsplats:

Strandvägen (kajplats 14) samt bryggor utmed vägen. Vänligen välj vilken brygga ni reser ifrån samt vilken brygga ni vill resa till när ni bokar.

Turens längd:

2tim 10min

Beskrivning:


Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Pensionärsrabatt (säljs endast ombord): 40% gäller i mån av plats, mån-tors och första avgången fre.

Notera:

Långviks brygga på Möja är avstängd för trafik fr.o.m. måndag den 1 oktober på grund av reparation. Resande hänvisas till Ramsmora brygga.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend