S/S Stockholm till Vaxholm

Kryssning till Stockholm skärgårds huvudstad

#strommakanalbolaget #archipelagotour

från SEK 280

Båtfärden från Stockholm till Vaxholm går med vårt flaggskepp från 1931 S/S Stockholm och är en upplevelse i sig. Fartyget är större än traditionella skärgårdsfartyg och vackert inredd i art deco-stil, hon har en stor matsal och ljusa salonger.

Guidade avgångar kl 12 och 15
Det här är en utmärkt båtutflykt för dig som vill njuta av havsluften och kanske spendera en stund i Vaxholm. Vill du lära dig mer om Stockholms skärgård? Då ska du följa med på våra guidade avgångar kl 12.00 och 15.00.

Att göra i Vaxholm
Vaxholm i sig är en idyllisk skärgårdsstad med smala gator, gallerier och butiker, Vaxholms Kastell och mycket mer. I mån av plats har du möjlighet att stiga av i Vaxholm för att sedan ta en senare avgång tillbaka till stan.

Brunch, lunch eller middag?
Vi är mycket stolta över maten vi serverar, vi använder färska råvaror, levererade varje morgon och tillagade ombord vid beställning. Ombord serveras både lunch och middag, lördagar och söndagar dukar vi även upp vår stora brunchbuffé på turen som avgår 12.00.

S/S Stockholm till Vaxholm

3tim

Följ med S/S Stockholm på en tur från en huvudstad till en annan. Färden går till skärgårdens huvudstad - Vaxholm.

Turfakta

Säsong: 04 april 2017 - 31 december 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 16.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Turerna kl. 12.00 och 15.00 är guidade.

8 juni, 13 juni samt 14 och 28 september ersätts 19:00-turen av M/S Waxholm III.

Guidas på:

Vi rekommenderar även

Buffé ingår

Brunchkryssning i Stockholm

Brunchbuffé i skärgården ombord S/S Stockholm

3tim
Njut av skärgården, S/S Stockholms välsmakande brunchbuffé och ett välfyllt dessertbord. Vi avgår från Strandvägen kl 12.00 varje lördag och söndag.

Lunchkryssning i skärgården

med S/S Stockholm till Vaxholm

3tim
Krögarna Maria Svensson och Jesper Taube välkomnar dig ombord på anrika S/S Stockholm. Ta tillvara på dagen och upplev kobbar och skär medan lunchen serveras.

Middag ombord S/S Stockholm

Kryssning via Vaxholm

3tim
Njut av en oförglömlig middagskryssning ombord på S/S Stockholm. I restaurangen står krögarna Maria Svensson och Jesper Taube för den kulinariska resan.