Tusen öars kryssning

Guidad heldagsutflykt i Stockholms skärgård

Favorit!

#thousandislandcruise #strommakanalbolaget

Följ med på vår guidade heldagskryssning där vi under en dag visar upp det bästa av Stockholms skärgård! Vi färdas med den klassiska skärgårdsbåten M/S Waxholm III från stadens buller genom den inre skärgården till den yttre skärgården. Ombord står krögaren Jesper Taube för menyvalet. Under dagen går vi i land på några av skärgårdens mest välkända öar för en guidad tur.

Kymmendö, Bullerö & Sandhamn
På Kymmendö bekantar vi oss med ön som Strindberg refererar till som Hemsö, ute i havsbandet gästar vi Bullerö där Bruno Liljefors hämtade inspiration och målade. Här finns också möjlighet till ett snabbt dopp om tid finns över. Innan båten vänder hemåt hinner vi även med ett stopp på seglarparadiset Sandhamn, där gångvägarna kantas av pittoreska hus och trollska tallskogar.

Allt detta ingår!

  • Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag
  • Guidade rundvandringar på Kymmendö, Bullerö och Sandhamn
  • Guidning ombord


Ombord på M/S Waxholm III

Vi är mycket stolta över maten vi serverar och våra kockar använder endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade ombord. Under turen serveras både lunch och middag i den vackra matsalen. Vi har fullständiga rättigheter ombord, men dryck ingår inte i priset.

Tips: Vädret i skärgården kan snabbt skifta, så glöm inte att ta med en tjock tröja och ett paraply. Eftersom det är en lång tur tills sjöss rekommenderar vi inte turen för barn.

Tusen öars kryssning med tvårättersmiddag

Lyxa till din skärgårdskryssning med en tvårättersmeny och ett glas mousserande vin till middagen! Priset inkluderar resa, förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, tvårättersmiddag med ett glas mousserande vin och guidning. Dryck till måltiderna ingår ej. 

SEK 1450 11tim
Turfakta

Säsong: 01 juli 2017 - 13 augusti 2017

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 9.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Inkl. förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, drink och tvårättersmiddag.

Guidas på:

Tusen öars kryssning med husmanskost till middag

På denna tur med M/S Waxholm III serverar vi skärgården på ett guldfat och vällagad husmanskost till middag! I priset ingår resa, förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, husmanskostsmiddag och guidning. Dryck till måltiderna ingår ej.

SEK 1235 11tim
Turfakta

Säsong: 01 juli 2017 - 13 augusti 2017

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 9.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Inkl. förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe och husmanskostmiddag.

Guidas på: