Tusen öars kryssning

Guidad heldagsutflykt i Stockholms skärgård

Välkommen åter 2019

#thousandislandcruise #strommakanalbolaget

från SEK 1300

Följ med på vår guidade heldagskryssning där vi under en dag visar upp det bästa av Stockholms skärgård! Vi färdas med Strömma Kanalbolagets klassiska skärgårdsbåt M/S Waxholm III från stadens buller genom den inre skärgården till den yttre skärgården. Ombord står krögaren Jesper Taube för menyvalet. Under dagen går vi i land på några av skärgårdens mest välkända öar för en guidad tur.

Kymmendö, Bullerö & Sandhamn
På Kymmendö bekantar vi oss med ön som Strindberg refererar till som Hemsö, ute i havsbandet gästar vi Bullerö där Bruno Liljefors hämtade inspiration och målade. Här finns också möjlighet till ett snabbt dopp om tid finns över. Innan båten vänder hemåt hinner vi även med ett stopp på seglarparadiset Sandhamn, där gångvägarna kantas av pittoreska hus och trollska tallskogar.

Ombord på M/S Waxholm III

Vi är mycket stolta över maten vi serverar ombord. Våra kockar använder endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade ombord. Under turen serveras både lunch och middag i den vackra matsalen. Vi har fullständiga rättigheter ombord, men dryck ingår inte i priset.

Tips: Vädret i skärgården kan snabbt skifta, så glöm inte att ta med en tjock tröja och ett paraply. Eftersom det är en lång tur tills sjöss rekommenderar vi inte turen för barn.

Välj din resa:

Tusen öars kryssning med tvårättersmiddag

11tim

Lyxa till din skärgårdskryssning med en tvårättersmeny och ett glas mousserande vin till middagen! Priset inkluderar resa, förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, tvårättersmiddag med ett glas mousserande vin och guidning. Dryck till måltiderna ingår ej. 

Tusen öars kryssning med tvårättersmiddag

Turfakta

Säsong:

29 jun - 11 aug 2019

Avgångsplats:

Nybrokajen, kajplats 9.

Turens längd:

11tim

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Inkl. förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, drink och tvårättersmiddag.

WC
Live guide

Guidas på:

Tusen öars kryssning med husmanskost till middag

11tim

På denna tur med M/S Waxholm III serverar vi skärgården på ett guldfat och vällagad husmanskost till middag! I priset ingår resa, förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, husmanskostsmiddag och guidning. Dryck till måltiderna ingår ej.

Tusen öars kryssning med husmanskost till middag

Turfakta

Säsong:

30 jun 2018 - 11 aug 2019

Avgångsplats:

Nybrokajen, kajplats 9.

Turens längd:

11tim

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Inkl. förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe och husmanskostmiddag.

WC
Live guide

Guidas på:

Andra har också tittat på:

We also recommend