Tusen öars kryssning

Guidad heldagsutflykt i Stockholms skärgård

Premiär 30/6

#thousandislandcruise #strommakanalbolaget

från SEK 1275

Följ med på vår guidade heldagskryssning där vi under en dag visar upp det bästa av Stockholms skärgård! Vi färdas med Strömma Kanalbolagets klassiska skärgårdsbåt M/S Waxholm III från stadens buller genom den inre skärgården till den yttre skärgården. Ombord står krögaren Jesper Taube för menyvalet. Under dagen går vi i land på några av skärgårdens mest välkända öar för en guidad tur.

Kymmendö, Bullerö & Sandhamn
På Kymmendö bekantar vi oss med ön som Strindberg refererar till som Hemsö, ute i havsbandet gästar vi Bullerö där Bruno Liljefors hämtade inspiration och målade. Här finns också möjlighet till ett snabbt dopp om tid finns över. Innan båten vänder hemåt hinner vi även med ett stopp på seglarparadiset Sandhamn, där gångvägarna kantas av pittoreska hus och trollska tallskogar.

Ombord på M/S Waxholm III

Vi är mycket stolta över maten vi serverar ombord. Våra kockar använder endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade ombord. Under turen serveras både lunch och middag i den vackra matsalen. Vi har fullständiga rättigheter ombord, men dryck ingår inte i priset.

Tips: Vädret i skärgården kan snabbt skifta, så glöm inte att ta med en tjock tröja och ett paraply. Eftersom det är en lång tur tills sjöss rekommenderar vi inte turen för barn.

*Fri avbokning upp till 24 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor

Tusen öars kryssning med tvårättersmiddag

11tim

Lyxa till din skärgårdskryssning med en tvårättersmeny och ett glas mousserande vin till middagen! Priset inkluderar resa, förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, tvårättersmiddag med ett glas mousserande vin och guidning. Dryck till måltiderna ingår ej. 

Turfakta

Säsong: 30 juni 2018 - 12 augusti 2018

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 9.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Inkl. förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, drink och tvårättersmiddag.

Guidas på:

Tusen öars kryssning med husmanskost till middag

11tim

På denna tur med M/S Waxholm III serverar vi skärgården på ett guldfat och vällagad husmanskost till middag! I priset ingår resa, förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe, husmanskostsmiddag och guidning. Dryck till måltiderna ingår ej.

Turfakta

Säsong: 30 juni 2018 - 12 augusti 2018

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 9.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Inkl. förmiddagskaffe med kaka, lunchbuffé, eftermiddagskaffe och husmanskostmiddag.

Guidas på:

Vi rekommenderar även

Premiär 22/6

Strömma kanalturen till Sandhamn

Guidad båtutflykt till Stockholms yttre skärgård

8tim
En fantastisk båtresa till Sandhamn med M/S Strömma Kanal, ett av få passagerarfartyg som kan gå genom Strömma kanal. Den guidade båtturen går genom trånga...
Premiär 25/6

Stora kanalturen till Gustavsberg

Guidad båtutflykt, porslin & shopping

5tim 30min
Njut av en naturskön, guidad båtresa genom Stockholms skärgård ut mot Gustavsberg ombord M/S Gustafsberg VII.
Premiär 30/3

Båt till Drottningholm

Historia och kunglig elegans

2tim
Ta en båttur till Drottningholm Slott med vackra sekelskiftesbåtar till Mälarens pärla Drottningholm och besök det kungliga slottet.