Stora kanalturen till Artipelag

Båtutflykt, konst & skärgård

Välkommen åter 2019

#strommastockholm #artipelagtour

från SEK 215

Följ med på en naturskön båtfärd till konsthallen Artipelag, belägen på Hålludden på Värmdö i Stockholms skärgård. Resan ut går genom Skurusundet och Baggenstäkets smala passager mot Artipelag. Båtresans speciella färdväg är en minnesvärd upplevelse i sig ombord våra fartyg. Ombord Strömma Kanalbolagets båda fartyg M/S Gustafsberg VII och M/S Enköping finns möjlighet till fika med bakverk och smörgåsar.

Design, natur och god mat
I Artipelags butik säljs bland annat designvaror och keramik. Den nära en kilometer långa strandpromenaden vid Artipelag inbjuder till natursköna promenader och är särskilt anpassad för rullstolar och barnvagnar.

Artipelag Restaurang och Bådan Café & Konditori
Artipelag har en restaurang och ett café - båda med uteplatser och härlig utsikt över Baggensfjärden. Bådan Café & Konditori erbjuder fika, smörgåsar samt enklare rätter och i Artipelag Restaurang serveras en delikat buffé.

Bloomsbury Spirit
23 mars till 30 september 2018 visas utställningen Bloomsbury Spirit, som sätter ljuset på den radikala och gränsöverskridande Bloomsburygruppen, som verkade i Storbritannien i början av 1900-talet. För att visa på deras inkluderande modernism är hela det kreativa spektrumet av måleri, foto, inredning, textil, mönster, litteratur, möbeldesign, bokkonst, grafik, dans, trädgårdskonst och mode representerat. Biljett till denna utställning kan köpas i samband med köp av båtbiljett.

Omvägar
Ute i Artipelags omgivningar pågår mellan 7 juni och 28 oktober 2018 skulpturutställningen Omvägar. Det är en grupputställning med svenska och internationella konstnärer och inkluderar närmare ett tjugotal verk.

Välj din resa:

Stora kanalturen till Artipelag, enkel båtresa

1tim 35min

Luta dig tillbaka och njut av en vacker resa till konsthallen Artipelag i Stockholms skärgård. Resan är en upplevelse i sig. Vi färdas genom smala passager och omges av ett vackert skärgårdslandskap. Detta är en enkel båtbiljett från Stockholm till Artipelag med M/S Enköping eller M/S Gustafsberg VII.

Stora kanalturen till Artipelag, enkel båtresa

Turfakta

Säsong:

04 maj - 29 sep 2019

Avgångsplats:

Nybrokajen, kajplats 6-8.

Enkelbiljett

Turens längd:

1tim 35min

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Entré till Artipelags konsthall ingår inte i priset - kan köpas till för 165 SEK/vuxen. Gratis för barn upp till 18 år.
Hemresa från Artipelag sker med Artipelags direktbuss till Centralen eller med SL-buss. Läs mer här:http://www.artipelag.se/besok-artipelag/hitta-hit/

WC
Live guide

Guidas på:

Stora kanalturen till Artipelag, tur och retur

5tim 30min

Luta dig tillbaka och njut av en guidad båtresa till konsthallen Artipelag i Stockholms skärgård. Resan är en upplevelse i sig. Färden går genom smala passager och omges av ett vackert skärgårdslandskap. Denna biljett gäller för båtresa tur och retur med med M/S Enköping eller M/S Gustafsberg VII.

Stora kanalturen till Artipelag, tur och retur

Turfakta

Säsong:

04 maj - 29 sep 2019

Avgångsplats:

Nybrokajen, kajplats 6-8

Tur/retur

Turens längd:

5tim 30min

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
Entré till Artipelags konsthall ingår inte i priset.

WC
Live guide

Guidas på:

Andra har också tittat på:

We also recommend