Stora kanalturen till Artipelag

Båtutflykt, konst & skärgård

Åter 2018

#strommastockholm #artipelagtour

från SEK 210

Följ med på en naturskön båtfärd till konsthallen Artipelag, belägen på Hålludden på Värmdö i Stockholms skärgård. Resan ut går genom Skurusundet och Baggenstäkets smala passager mot Artipelag. Båtresans speciella färdväg är en minnesvärd upplevelse i sig ombord våra fartyg. Ombord Strömma Kanalbolagets båda fartyg M/S Gustafsberg VII och M/S Enköping finns möjlighet till fika med bakverk och smörgåsar.

Design, natur och god mat
I Artipelags butik säljs bland annat designvaror och keramik. Den nära en kilometer långa strandpromenaden vid Artipelag inbjuder till natursköna promenader och är särskilt anpassad för rullstolar och barnvagnar.

Resturang Artipelag och Bådan Buffet & Café
Artipelag har två restauranger - båda med uteplatser och härlig utsikt över Baggensfjärden. Restaurang Artipelag erbjuder en à la carte meny och i Bådan Buffet & Café serveras en lunchbuffé, smörgåsar, bakverk, nybakat bröd och konditorivaror samt en omtalad brunch på helgerna.

Stora kanalturen till Artipelag, enkel resa

1tim 35min

Luta dig tillbaka och njut av en vacker resa till konsthallen Artipelag i Stockholms skärgård. Resan är en upplevelse i sig. Vi färdas genom smala passager och omges av ett vackert skärgårdslandskap. Detta är en enkel båtbiljett från Stockholm till Artipelag med M/S Enköping eller M/S Gustafsberg VII.

Turfakta

Säsong: 05 maj 2018 - 30 september 2018

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 6-8.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Entré till Artipelags konsthall ingår inte i priset

Vänligen notera: Hemresa från Artipelag sker med Artipelags direktbuss till Centralen eller med SL-buss. Läs mer här:http://www.artipelag.se/besok-artipelag/hitta-hit/

Vi rekommenderar även

Lilla Skärgårdsturen med guide

Det bästa av Stockholms skärgård

3tim 30min
Den perfekta båtturen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet.
Boka 2018

Båt till Drottningholm

Historia och kunglig elegans

2tim
Ta en båttur till Drottningholm Slott med vackra sekelskiftesbåtar till Mälarens pärla Drottningholm och besök det kungliga slottet.

S/S Stockholm till Vaxholm

Kryssning till Stockholm skärgårds huvudstad

3tim
Följ med S/S Stockholm på en tur från en huvudstad till en annan. Färden går till skärgårdens huvudstad - Vaxholm.