Strömma kanalturen till Sandhamn

Guidad båtutflykt till Stockholms yttre skärgård

Boka 2018

#strommastockholm #sandhamncanaltour

från SEK 380

Resan ut till Sandhamn går med M/S Strömma Kanal, ett av få passagerarfartyg som kan gå i kanalen. Ombord finns en guide som berättar om såväl resan som destinationen Sandhamn. Soldäcket ombord erbjuder en storslagen utsikt över kobbar och skär, grosshandlarvillor och vacker skärgårdsnatur. För de minsta passagerarna finns pysselbok och kritor ombord.

Restaurang ombord
Förboka en god måltid i restaurangen på utresan eller hemresan. Då har du garanterad bordsplats i restaurangen och blir serverad en förstklassig varmrätt. Dagens rätt varierar, vegetariskt alternativ finns.  

Skärgårdsön Sandhamn
När båten lagt till i Sandhamn väntar en guidad rundvandring. Sandhamn är båtfolkets Mecka och ön har en lång och spännande historia.

Första gången ön omnämndes i skrift var redan 1289 och stora svenskar som August Strindberg, Gustav Fröding och Bruno Liljefors var alla betagna av öns skönhet.

Sandhamn sprudlar av liv under sommarmånaderna och under den guidade turen får du ta del av den underbara atmosfär som ön utstrålar.

Strömma Kanalturen till Sandhamn, båtresa t/r

8tim

En fantastisk båtresa till Sandhamn – från storstad till ytterskärgård genom en väldigt speciell kanal, Strömma Kanal. I denna biljett ingår båtresa t/r Stockholm–Sandhamn.

Turfakta

Säsong: 22 juni 2018 - 19 augusti 2018

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 10.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis resa
Enkel resa: SEK 280

Guidas på:

Strömma kanalturen till Sandhamn – inklusive lunch på utresan

8tim

En fantastisk båtresa till Sandhamn – från storstad till ytterskärgård genom en väldigt speciell kanal, Strömma Kanal. I denna biljett ingår båtresa t/r Stockholm–Sandhamn samt lunch med reserverad plats i matsalen på utresan.

Turfakta

Säsong: 22 juni 2018 - 19 augusti 2018

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 10

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis resa

Guidas på:

Strömma kanalturen till Sandhamn – inklusive lunch på hemresan

8tim

En fantastisk båtresa till Sandhamn – från storstad till ytterskärgård genom en väldigt speciell kanal, Strömma Kanal. I denna biljett ingår båtresa t/r Stockholm–Sandhamn samt lunch och reserverad plats i matsalen på hemresan.

Turfakta

Säsong: 22 juni 2018 - 19 augusti 2018

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 10

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis resa

Guidas på:

Vi rekommenderar även

Åter 2018

Birka Vikingastaden

Upplev vikingatiden för en dag

7tim 30min
Ta en härlig dagsutflykt till Birka Vikingastaden, Sveriges första stad. I priset ingår båtresa tur och retur, entré till museet och en guidad rundvandring.
Boka 2018

Tusen öars kryssning

Guidad heldagsutflykt i Stockholms skärgård

11tim
Upplev de bästa delarna av Stockholms vackra skärgård. Ombord på M/S Waxholm III serveras kaffe, lunch och en härlig middag. Under vägen stannar vi på några...

S/S Stockholm till Vaxholm

Kryssning till Stockholm skärgårds huvudstad

3tim
Följ med S/S Stockholm på en tur från en huvudstad till en annan. Färden går till skärgårdens huvudstad - Vaxholm.