Stadsvandring på Kungliga Djurgården

Guidning till fots i ett grönskande Stockholm

Onlinerabatt

#strommastockholm #stockholmexcursions

från SEK 157,50 SEK175

Följ med oss på en spännande, guidad stadsvandring på Kungliga Djurgården i Stockholm. Under promenaden berättar guiden om de människor som rört sig på ön de senaste århundranden. Njut av en tidsresa i en rofylld natur omgiven av vatten, mitt i Stockholms city.

Kungliga Djurgårdens mytomspunna kändisar
Under rundvandringen får du lyssna till guidens berättelser om dåtidens kändisar, om de som sjöng och uppträdde på Djurgårdens teatrar och som på något vis under tidens gång har fallit i glömska. Du får även veta mer om Bellman, trubaduren som blev hejdlöst förälskad i sin Ulla Winbladh och storfurstinnan Maria Pavlovna, som gjorde svenskarna galna med sina upptåg. Och om Djurgårds-Kalle, som lockade till sig damer med sin vevorgel och lösmustasch. Brännvinet flödar och utskänkningsställen går att finna i varje hörn.

Från roddardamer till lejon i bur
Vad gjorde en roddardam? Fanns det lejon i bur på Djurgården? Allt detta får du svar på under denna 1,5 timme långa natursköna vandring genom Kungliga Djurgården i Stockholm.

Välj din resa:

Stadsvandring på Kungliga Djurgården

1tim 30min

Följ med oss på en spännande, guidad stadsvandring på Kungliga Djurgården i Stockholm. Under 2,5 timme får du en tidsresa i en grönskande natur omgiven av vatten, mitt i Stockholms city.

Stadsvandring på Kungliga Djurgården

Turfakta

Säsong:

14 april 2018 - 15 september 2018

Avgår från:

Visit Djurgården

Vänligen notera:

Kl.10:00 guidas turen på svenska och kl.13:30 guidas turen på engelska.

Andra har också tittat på:

We also recommend
;