Privatized Tour

Drottningholms slott med privat guide

#strommastockholm #stockholmpanorama

Våra privata sightseeingturer med minibuss låter dig utforska några av Stockholms mest populära sevärdheter i din egen takt tillsammans med engelsktalande guide och chaufför.

Med minibuss till Drottningholms slott
Följ med på en unik sightseeingtur till Drottningholms slott, där den svenska kungafamiljen bor. Slottet och parken är sedan 1991 upptaget på Unescos världsarvslista. I biljetten ingår både entré till slottet och guidad rundvandring i slottet och slottsparken. Observera att hela turen guidas på engelska.

I denna sightseeingtur ingår:

Bokning mot förfrågan
För bokning av Privatized Tour, vänligen kontakta oss på tel 08-12 00 40 00 eller maila till bokning@stromma.se

Gruppbokningar
Om ni är en grupp som vill boka en hel tur exklusivt går det bra att göra en förfrågan (max 16 personer). Bokar ni en hel grupp kan ni välja valfritt språk. 

Vi rekommenderar även

Åter 2018

Stadsvandring på Kungliga Djurgården

Guidning till fots i ett grönskande Stockholm

2tim 30min
En spännande, guidad stadsvandring på Kungliga Djurgården i Stockholm. Här får du uppleva tidsresa i en naturskön miljö mitt i city.
Åter 2018

Stadsvandring i Gamla stan

Genom Stockholms smala gränder

1tim 15min
Följ med på en spännande stadsvandring genom de smala gränderna i Gamla Stan. Guiden berättar bland annat om Stockholms blodbad och legenden om S:t Göran och...
Onlinerabatt

Stockholm i ett nötskal

Stockholms höjdpunkter med buss & båt

2tim 30min
Se hela Stockholm både land- och sjövägen. Med Stockholm i ett nötskal får du både bussturen Stockholm Panorama och båtturen Djurgården Runt i ett.