Hop On – Hop Off med buss & båt

Sightseeing på egen hand i Stockholm

Onlinerabatt

#hoponstockholm #strommastockholm

från SEK 360

Med denna kombinationsbiljett får du tillgång till Stockholms attraktioner och sevärdheter med både buss och båt. Se det bästa av Stockholm från både land och vatten i din egen takt under 24 eller 72 timmar med våra Hop On – Hop Off-bussar och båtar.

Guidad sightseeing med buss & båt
Våra sightseeingbåtar och sightseeingbussar stannar vid sevärdheter som Vasamuseet, Skansen, Gröna Lund, Stadshuset, Abba-museet, Ice bar, Kungahuset, Gamla Stan och flera populära shoppingstråk. Ta bussen från en av våra 17 hållplatser som bland annat innefattar kryssningsterminalerna. Vid nio av dessa stopp kan du även byta till båtturen.

Våra dubbeldäckade sightseeingbussar är moderna, bekväma och kör utan tak när det är fint väder under sommarmånaderna. Biljetten gäller på både våra gröna Hop On – Hop Off-bussar och våra röda City Sightseeing Worldwide-bussar.

Rabattkuponger ombord våra bussar
Ombord våra bussar får du ett kuponghäfte med rabatter till mängder av butiker, restauranger, barer, caféer och sevärdheter i Stockholm.

24h Buss & båt Hop On - Hop Off Sightseeing

Giltig 24tim

Kombinerad buss- och båtsightseeing. Perfekt kombinationsbiljett för den som har ont om tid, men vill se så mycket som möjligt av Stockholms huvudattraktioner. Med denna biljett kan du hoppa på och av hur mycket du vill under ett dygn på våra Hop On – Hop Off båtar och bussar. Biljetten gäller på både våra gröna Hop On – Hop Off-bussar och på våra röda City Sightseeing Worldwide-bussar.

Turfakta

Säsong: 29 april 2017 - 01 oktober 2017

Avgår från: Buss: Kungliga Operan. Båt: Kungliga Slottet.

Ord. pris 400kr och nu 360kr.
Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Köp din biljett här på webben eller ombord på bussen vid samtliga avgångsplatser.

Antal språk varierar mellan linjerna, se varje specifik tur för exakt information.

WC finns endast på båtarna.

Trafikändringar (buss): 5 augusti: Ordinarie trafik till och med avgången 11:50. Avgångar mellan 12:15 och 15:30 stannar på hållplats 1-3, 9-14, 17-24.

Guidas på:

72h Buss & båt Hop On - Hop Off Sightseeing

Giltig 72tim

Kombinationsbiljett med buss- och båtsightseeing som passar för dig som besöker staden i ett par dagar och vill få det mesta av Stockholms huvudattraktioner. Med denna biljett kan du hoppa på och av hur mycket du vill under tre dagar på våra Hop On – Hop Off båtar och bussar. Biljetten gäller på både våra gröna Hop On – Hop Off-bussar och på våra röda City Sightseeing Worldwide-bussar.

Turfakta

Säsong: 29 april 2017 - 03 september 2017

Avgår från: Buss: Kungliga Operan. Båt: Kungliga Slottet.

Ord. pris 450kr och nu 405kr.
Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Köp din biljett här på webben eller ombord på bussen vid samtliga avgångsplatser.

Antal språk varierar mellan linjerna, se varje specifik tur för exakt information.

WC finns endast på båtarna.

Trafikändringar (buss): 5 augusti: ordinarie trafik till och med avgången 11:50. Avgångar mellan 12:15 och 15:30 stannar på hållplats 1-3, 9-14, 17-24.

Guidas på:

Vi rekommenderar även

Onlinerabatt

Hop On – Hop Off & ABBA The Museum

Citysightseeing i Stockholm med buss & båt

Giltig 24tim
Upplev Stockholm i din egen takt med en av våra Hop On – Hop Off-bussar och båtar! I denna biljett ingår även entré till ABBA The Museum.
Onlinerabatt

Stockholm Grand Tour

Den kompletta guidade kombituren

3tim 45min
Välkommen till vår mest omfattande sightseeingtur! Stockholm Grand Tour kombinerar bussturen Stockholm Panorama med båtturen Under Stockholms broar.
Åter 2018

Stockholm Panorama

Sightseeing med buss & stadsvandring i Gamla Stan

2tim 30min
Boka en kombinationsbiljett med bussturen Stockholm Panorama och en guidad stadsvandring i Gamla stan.