Hop On – Hop Off med buss & båt

Sightseeing på egen hand i Stockholm

#hoponstockholm #strommacom

Med denna kombinationsbiljett får du tillgång till Stockholms attraktioner och sevärdheter med både buss och båt. Se det bästa av Stockholm från både land och vatten i din egen takt under 24 eller 72 timmar med våra Hop On – Hop Off-bussar och båtar.

Guidad sightseeing med buss & båt
Våra sightseeingbåtar och sightseeingbussar stannar vid sevärdheter som Vasamuseet, Skansen, Gröna Lund, Stadshuset, Abba-museet, Ice bar, Kungahuset, Gamla Stan och flera populära shoppingstråk. Ta bussen från en av våra 17 hållplatser som bland annat innefattar kryssningsterminalerna. Vid nio av dessa stopp kan du även byta till båtturen.

Våra dubbeldäckade sightseeingbussar är moderna, bekväma och kör utan tak när det är fint väder under sommarmånaderna. Gratis wi-fi ombord!

Biljetten gäller på både våra gröna Hop On – Hop Off-bussar och våra röda City Sightseeing Worldwide-bussar.

Rabattkuponger finns ombord
I biljetten ingår entré till Gröna Lund och ett kuponghäfte med rabatter till mängder av butiker, restauranger, barer, caféer och sevärdheter i Stockholm. Kuponghäftet får du ombord på våra bussar och båtar.

24h BUSS & BÅT Hop On – Hop Off + ABBA The Museum

Upplev Stockholm i din egen takt under 24h med våra Hop On – Hop Off-bussar och båtar! I denna biljett ingår även entré till ABBA The Museum på Djurgården. Biljetten gäller på både våra gröna Hop On – Hop Off-bussar och på våra röda City Sightseeing Worldwide-bussar.

SEK 500 Giltig 24tim
Turfakta

Säsong: 29 april 2017 - 03 september 2017

Avgår från: Buss: Kungliga Operan Båt: Kungliga Slottet.


Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Guidas på:

24h Buss & båt Hop On - Hop Off Sightseeing

Kombinerad buss- och båtsightseeing. Perfekt kombinationsbiljett för den som har ont om tid, men vill se så mycket som möjligt av Stockholms huvudattraktioner. Med denna biljett kan du hoppa på och av hur mycket du vill under ett dygn på våra Hop On – Hop Off båtar och bussar. Biljetten gäller på både våra gröna Hop On – Hop Off-bussar och på våra röda City Sightseeing Worldwide-bussar.

SEK 400 Giltig 24tim
Turfakta

Säsong: 29 april 2017 - 03 september 2017

Avgår från: Buss: Kungliga Operan. Båt: Kungliga Slottet.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.

Vänligen notera: Lördag 13 maj: På grund av två stora arrangemang i centrala Stockholm kan det förekomma störningar i busstrafiken på denna tur.

Guidas på:

72h Buss & båt Hop On - Hop Off Sightseeing

Kombinationsbiljett med buss- och båtsightseeing som passar för dig som besöker staden i ett par dagar och vill få det mesta av Stockholms huvudattraktioner. Med denna biljett kan du hoppa på och av hur mycket du vill under tre dagar på våra Hop On – Hop Off båtar och bussar. Biljetten gäller på både våra gröna Hop On – Hop Off-bussar och på våra röda City Sightseeing Worldwide-bussar.

SEK 450 Giltig 72tim
Turfakta

Säsong: 29 april 2017 - 03 september 2017

Avgår från: Buss: Kungliga Operan. Båt: Kungliga Slottet.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Köp din biljett här på webben eller ombord på bussen vid samtliga avgångsplatser.

Vänligen notera: Antal språk varierar mellan linjerna, se varje specifik tur för exakt information. WC finns endast på båtarna. Lördag 13 maj: På grund av två stora arrangemang i centrala Stockholm kan det förekomma störningar i busstrafiken på denna tur.

Guidas på: