Stockholm Vintertur

En guidad båtfärd med M/S Angantyr

Slut för säsongen

#stockholmwintertour #strommagroup

från SEK 260

En härlig sightseeingtur i ett vintrigt Stockholm. Vi tar dig längs stadens kajer ut mot Fjäderholmarna som vi rundar innan färden går tillbaka in mot stan.

Ombord berättar vår guide intressanta anekdoter med stor inlevelse. För de som trotsar kylan för bästa utsikten, kan man sitta utomhus på övre däck med värmande fällar och fleecefiltar och känner man sig frusen finns det värmande glögg i kafeterian. Här säljs även andra varma och kalla drycker.

Förboka ärtsoppa till lunch
Visste du att ärtor odlades i Sverige redan på stenåldern och att soppan var en viktig basvara både på handelsskepp och i flottan? Vi har nöjet att servera denna traditionella rätt ombord M/S Angantyr, med fördel i kombination med ett glas punsch. Soppa och punsch bokar du som ett tillval i samband med din bokning. Det finns även möjlighet att köpa tomatsoppa, smörgåsar och fika ombord.

Stockholm Vintertur – sightseeingtur med båt

1tim 15min

En härlig båttur i ett vintrigt Stockholm. Vi tar dig längs stadens kajer ut mot Fjäderholmarna och tillbaka. I priset ingår en guidad båttur. Sopplunch kan förbokas som ett tillval!

Turfakta

Säsong: 19 december 2016 - 02 april 2017

Avgår från: Strömkajen

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
Vuxen: 335kr för båttur och sopplunch.

Vänligen notera: Turen ersätts av M/S Enköping mellan 31 mars och 2 april.

Guidas på:

Stockholm Vintertur – kombination buss & båt

2tim 45min

Upplev hela Stockholm på mindre än tre timmar med vår unika kombinationstur med buss och båt: Stockholm Panorama Sightseeing och Stockholm Vintertur.

Turfakta

Säsong: 19 december 2016 - 02 april 2017

Avgår från: Gustav Adolfs Torg kl.10:30.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.

Vänligen notera: Turen ersätts av M/S Enköping mellan 31 mars och 2 april.

Guidas på:

Vi rekommenderar även

Under Stockholms broar

Vår klassiska båtsightseeing i Stockholm

2tim 15min
Under Stockholms broar är en komplett sightseeingtur för dig som vill uppleva Stockholm från en ny sida. Hoppa ombord och ta del av stadens mest kända...

Djurgården Runt

Båtsightseeing i Stockholm – en guide för varje smak

50min
Följ med på vår sightseeingtur med båt från centrala Stockholm, genom Djurgårdskanalen runt Djurgården i nationalstadsparken, förbi historiska byggnader och...
Skärgårdstur med fartyget S/S Stockholm

Lilla Skärgårdsturen med guide

Det bästa av Stockholms skärgård

3tim
Den perfekta båtturen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet.