Stockholm Vintertur

En guidad båtfärd med M/S Angantyr

Premiär 18 dec

#stockholmwintertour #strommastockholm

från SEK 280

Följ med på en härlig sightseeingtur med båt i ett vintrigt Stockholm! Vi tar dig längs stadens kajer ut mot Fjäderholmarna som vi rundar innan färden går tillbaka in mot stan. Om vi har tur ligger det is som vi får bryta.

Guide, kafeteria & varma filtar
Under båtfärden berättar fartygets guide intressanta anekdoter med stor inlevelse. För de som trotsar kylan för bästa utsikten, kan man sitta utomhus på övre däck med värmande fällar och fleecefiltar och känner man sig frusen finns det värmande drycker och glögg i kafeterian.

Förboka ärtsoppa till lunch
Visste du att ärtor odlades i Sverige redan på stenåldern och att soppan var en viktig basvara både på handelsskepp och i flottan? Vi har nöjet att servera denna traditionella rätt ombord M/S Angantyr, med fördel i kombination med ett glas punsch. Soppa och punsch bokar du som ett tillval i samband med din bokning. Det finns även möjlighet att köpa tomatsoppa, smörgåsar och fika ombord.

Stockholm Vintertur – sightseeingtur med båt

1tim 15min

En härlig båttur i ett vintrigt Stockholm. Vi tar dig längs stadens kajer ut mot Fjäderholmarna och tillbaka. I priset ingår en guidad båttur. Sopplunch kan förbokas som ett tillval!

Turfakta

Säsong: 18 december 2017 - 29 mars 2018

Avgår från: Strömkajen

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Vuxen: SEK 355 för båttur och sopplunch

Guidas på:

Stockholm Vintertur – kombination buss & båt

2tim 45min

Upplev hela Stockholm på mindre än tre timmar med denna unika sightseeingtur! I biljetten ingår både bussturen (Tur 1) Stockholm Panorama Sightseeing och båtturen (Tur 2) Stockholm Vintertur.

Turfakta

Säsong: 19 december 2016 - 02 april 2017

Avgår från: Gustav Adolfs Torg kl.10:30

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Guidas på:

Vi rekommenderar även

Lilla Skärgårdsturen med guide

Det bästa av Stockholms skärgård

3tim
Den perfekta båtturen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet.
onlinerabatt

Djurgården Runt

Båtsightseeing i Stockholm – en guide för varje smak

50min
Följ med på vår sightseeingtur med båt från centrala Stockholm, genom Djurgårdskanalen runt Djurgården i nationalstadsparken, förbi historiska byggnader och...
Onlinerabatt

Stockholm Panorama – sightseeing

Exklusiv guidad rundtur med buss

1tim 15min
Upplev Stockholms bästa sevärdheter under en guidad sightseeingtur med Stockholm Excursions lyxiga och moderna panoramabussar.