Lilla Skärgårdsturen med guide

Det bästa av Stockholms skärgård

#strommastockholm #archipelagotour

från SEK 295

Lilla Skärgårdsturen är en 2,5–3 timmar lång sightseeingtur, precis lagom för att tillgodogöra sig det bästa av Stockholms vackra skärgård. Ombord berättar en guide om det typiska med just vår skärgård på ett levande sätt vilket gör resan till en, inte bara vacker, utan även givande utflykt.

Guidad utflykt med klassisk skärgårdsbåt
Denna sightseeingtur går med våra klassiska skärgårdsfartyg S/S Stockholm, M/S Östanå I, M/S Waxholm III och M/S Gustafsberg VII. Ombord varje fartyg finns en kafeteria som har fullständiga rättigheter, smörgåsar och tilltugg.


Boka Lilla skärgårdsturen med lunch
På avgångarna 10:30 och 14:00 (M/S Östanå I under vår, sommar och höst) kan du boka Lilla skärgårdsturen med krögarens varma lunch. Läs mer om Lilla Skärgårdsturen med lunch

Välj din resa:

Lilla Skärgårdsturen med guide

3tim

Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet.

Lilla Skärgårdsturen med guide

Turfakta

Säsong:

01 januari 2018 - 31 december 2018

Avgår från:

Strandvägen, kajplats 15 och 16

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Guidas på:

Lilla skärgårdsturen med lunch

2tim 30min

Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid och samtidigt njuta av krögarens lunch. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet. I priset ingår en varmrätt som du bokar som ett tillval i samband med din bokning.

Lilla skärgårdsturen med lunch

Turfakta

Säsong:

23 mars 2018 - 31 december 2018

Avgår från:

Strandvägen, kajplats 15 kl 10:30 & 14:00.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Andra har också tittat på:

We also recommend
;