Lilla Skärgårdsturen med guide

Det bästa av Stockholms skärgård

#strommagroup #archipelagotour

Skärgårdstur med fartyget S/S Stockholm
från SEK 280

Lilla Skärgårdsturen är 2,5 - 3 timmar lång sightseeingtur, precis lagom för att tillgodogöra sig det bästa av Stockholms vackra skärgård. Ombord berättar en guide om det typiska med just vår skärgård på ett levande sätt vilket gör resan till en, inte bara vacker, utan även givande utflykt.

Denna sightseeingtur går med båtarna S/S Stockholm eller M/S Östanå I, båda klassiska skärgårdsfartyg byggda 1931 respektive 1906. Ombord på båda fartygen finns cafeteria med fullständiga rättigheter som serverar enklare rätter och tilltugg.

Lunch
På avgångarna 10:30 och 13:30 (M/S Östanå I under vår, sommar och höst) kan du förboka krögarens varma lunch. Du får lunchen till ett förmånligt pris då du bokar den samtidigt som din turbiljett. Boka Lilla Skärgårdsturen med lunch här >>

Lilla Skärgårdsturen med guide

3tim

Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet.

Turfakta

Säsong: 01 januari 2017 - 31 december 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 15 och 16

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.

Guidas på:

Vi rekommenderar även

Lilla Skärgårdsturen med lunch

Guidad lunchkryssning i Stockholms skärgård

2tim 30min
Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid och samtidigt avnjuta krögarens lunch.

Båt till Drottningholm

Historia och kunglig elegans

2tim
Ta en båttur till Drottningholm Slott med vackra sekelskiftesbåtar till Mälarens pärla Drottningholm och se det kungliga renaissansslottet.
Favorit!

Tusen öars kryssning

Guidad heldagsutflykt i Stockholms skärgård

11tim
Upplev de bästa delarna av Stockholms vackra skärgård. Ombord på M/S Waxholm III serveras kaffe, lunch och en härlig middag. Under vägen stannar vi på några...