Lilla Skärgårdsturen med guide

Det bästa av Stockholms skärgård

#strommastockholm #archipelagotour

från SEK 295

Lilla Skärgårdsturen är en 2,5–3 timmar lång sightseeingtur, precis lagom för att tillgodogöra sig det bästa av Stockholms vackra skärgård. Ombord berättar en guide om det typiska med just vår skärgård på ett levande sätt vilket gör resan till en, inte bara vacker, utan även givande utflykt.

Guidad utflykt med klassisk skärgårdsbåt
Denna sightseeingtur går med våra klassiska skärgårdsfartyg S/S Stockholm, M/S Östanå I eller M/S Waxholm III. Ombord varje fartyg finns en kafeteria som har fullständiga rättigheter, smörgåsar och tilltugg.

Boka Lilla skärgårdsturen med lunch
På avgångarna 10:30 och 13:30 (M/S Östanå I under vår, sommar och höst) kan du boka Lilla skärgårdsturen med krögarens varma lunch. Läs mer om Lilla Skärgårdsturen med lunch

*Fri avbokning upp till 24 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor

Lilla Skärgårdsturen med guide

3tim

Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet.

Turfakta

Säsong: 01 januari 2017 - 31 december 2018

Avgår från: Strandvägen, kajplats 15 och 16

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Guidas på:

Lilla skärgårdsturen med lunch

2tim 30min

Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid och samtidigt njuta av krögarens lunch. Vi färdas med klassiska fartyg från sekelskiftet. I priset ingår en varmrätt som du bokar som ett tillval i samband med din bokning.

Turfakta

Säsong: 24 mars 2017 - 31 december 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 15 kl 10:30 & 13:30.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis

Vi rekommenderar även

Lilla Skärgårdsturen med lunch

Guidad lunchkryssning i Stockholms skärgård

2tim 30min
Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid och samtidigt avnjuta krögarens lunch.
onlinerabatt

Djurgården Runt

Båtsightseeing i Stockholm – en guide för varje smak

50min
Följ med på vår sightseeingtur med båt från centrala Stockholm, genom Djurgårdskanalen runt Djurgården i nationalstadsparken, förbi historiska byggnader och...

Stockholm Vintertur

En guidad båtfärd med M/S Angantyr

1tim 15min
En härlig sightseeingtur i ett vintrigt Stockholm. Vi tar dig längs stadens kajer ut mot Fjäderholmarna som vi rundar innan färden går tillbaka in mot stan.