Middag ombord S/S Stockholm

Matkryssning i Stockholms skärgård via Vaxholm

#strommastockholm #dinnercruisestockholm

från SEK 200

Ombord S/S Stockholm får du njuta av en härlig middagskryssning genom Stockholms skärgård ut mot Vaxholm och tillbaka. Kasta loss tillsammans med kärleken, vännerna eller familjen för en upplevelse för alla sinnen!

Välkomponerad à la carte-meny
På menyn finns många klassiska favoriter och krögarnas husmanskost med twist. Som på Strömma Kanalbolagets alla flytande restauranger står hållbarhet i fokus och de färska råvarorna levereras varje morgon och tillagas ombord vid beställning.

Förgyll din upplevelse – förboka mat & dryck
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka våra färdiga menyval och dryckespaket som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn på plats ombord.

Välj din resa:

Middagskryssning via Vaxholm med S/S Stockholm

3tim

Följ med på en kulinarisk resa med S/S Stockholm i Stockholms skärgård. I priset ingår kryssning och reserverad restaurangplats. Mat och dryck tillkommer och kan beställas ombord eller förbokas i samband med bokningen. Är ni 8 personer eller fler vänligen kontakta oss för menybokning via bokning@stromma.se eller tel: 08-12 00 40 00.

Middagskryssning via Vaxholm med S/S Stockholm

Turfakta

Säsong:

07 apr - 15 nov 2019

Avgångsplats:

Strandvägen, kajplats 16. Kl 19:00.

Matkryssning

Turens längd:

3tim

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. À la carte ombord: Se meny för priser.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend