Middag ombord S/S Stockholm

Matkryssning i Stockholms skärgård via Vaxholm

#strommastockholm #dinnercruisestockholm

från SEK 200

Ombord S/S Stockholm får du njuta av en härlig middagskryssning genom Stockholms skärgård ut mot Vaxholm och tillbaka. Det erfarna krögarparet Jesper Taube och Maria Svensson står för den kulinariska resan. Kasta loss tillsammans med kärleken, vännerna eller familjen för en upplevelse för alla sinnen!

Välkomponerad à la carte-meny
På menyn finns många klassiska favoriter och krögarnas husmanskost med twist. Som på Strömma Kanalbolagets alla flytande restauranger står hållbarhet i fokus och de färska råvarorna levereras varje morgon och tillagas ombord vid beställning.

Förgyll din upplevelse – förboka mat & dryck
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka våra färdiga menyval och dryckespaket som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn på plats ombord.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök S/S Stockholm för mer information.

Middagskryssning via Vaxholm med S/S Stockholm

3tim

Följ med på en kulinarisk resa med S/S Stockholm i Stockholms skärgård. I priset ingår kryssning och reserverad restaurangplats. Mat och dryck tillkommer och kan beställas ombord eller förbokas i samband med bokningen. Är ni 8 personer eller fler vänligen kontakta oss för menybokning via bokning@stromma.se eller tel: 08-12 00 40 00.

Turfakta

Säsong: 09 februari 2017 - 16 november 2018

Avgår från: Strandvägen, kajplats 16. Kl 19:00.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.

Vänligen notera: Turen ersätts av m/s Waxholm III 14 och 28 september.

Vi rekommenderar även

Buffé ingår

Brunchkryssning i Stockholm

Brunchbuffé i skärgården ombord S/S Stockholm

3tim
Njut av skärgården, S/S Stockholms välsmakande brunchbuffé och ett välfyllt dessertbord. Vi avgår från Strandvägen kl 12.00 varje lördag och söndag.

Julbord kväll

Klassiska julbord i Stockholms skärgård

3tim
Upplev Strömma Kanalbolagets traditionella julbord till sjöss! Ombord på fartygen bjuder krögarna på klassiska julbufféer kryddade med sin personliga prägel. ...

Kvällskryssning i Stockholm

Modern skärgårdsmat i traditionell miljö

2tim 30min
Följ med M/S Gustafsberg VII på en middagskryssning längs Stockholms kajer. Ombord serverar krögaren Malin Söderström en välkomponerad à la carte-meny!