Middag ombord S/S Stockholm

Kryssning via Vaxholm

#strommagroup #dinnercruisestockholm

från SEK 200

I restaurangen på S/S Stockholm, byggd 1931, står krögarna Maria Svensson och Jesper Taube för den kulinariska resan. Våra krögare har lång erfarenhet av restaurangbranschen och lovar dig en fantastisk middagskryssning medan Stockholms skärgård sakta glider förbi på väg mot skärgårdens huvudstad Vaxholm.

Välkomponerad à la carte-meny
Ombord finns en härlig à la carte-meny som serveras i den vackra matsalen. Vi är mycket stolta över maten vi serverar ombord. Våra kockar använder färska råvaror, levererade varje morgon och tillagade ombord vid beställning. Kasta loss tillsammans med kärleken, vännerna eller familjen för en upplevelse för alla sinnen.

Förgyll din upplevelse – förboka mat & dryck
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka våra färdiga menyval och dryckespaket som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn när du är på plats ombord.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök S/S Stockholm för mer information.

Ta en 360°-tur runt S/S Stockholm före ditt besök

Middagskryssning via Vaxholm med S/S Stockholm

3tim

Följ med på en kulinarisk resa med S/S Stockholm till skärgårdens huvudstad Vaxholm. På vägen får du njuta av god mat i vår vackra matsal. I biljetten ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Middagen beställs och betalas ombord. Du kan även förboka middagen som ett tillval i samband med din bokning.

Turfakta

Säsong: 09 februari 2017 - 17 november 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 16. Kl 19:00.

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.

Vänligen notera: Turen ersätts av m/s Waxholm III 8 juni, 13 juni samt 14 och 28 september.

Vi rekommenderar även

Lunchkryssning i skärgården

med S/S Stockholm till Vaxholm

3tim
Krögarna Maria Svensson och Jesper Taube välkomnar dig ombord på anrika S/S Stockholm. Ta tillvara på dagen och upplev kobbar och skär medan lunchen serveras.
Buffé ingår

Brunchkryssning i Stockholm

Brunchbuffé i skärgården ombord S/S Stockholm

3tim
Njut av skärgården, S/S Stockholms välsmakande brunchbuffé och ett välfyllt dessertbord. Vi avgår från Strandvägen kl 12.00 varje lördag och söndag.

Middagskryssning Drottningholm

Ombord M/S Prins Carl Philip

2tim 30min
Traktören KC Wallberg hälsar dig välkommen ombord M/S Prins Carl Philip för en avkopplande middagskryssning. Vi tar dig ut genom natursköna Mälaren mot...