Räkfrossa i Stockholms skärgård

Räkkryssning ombord M/S Strömma Kanal

Välkommen åter 2019

#strommastockholm #shrimpcruisestockholm

från SEK 365

Följ med på en oslagbar räkkryssning ombord M/S Strömma Kanal i Stockholms skärgård! Kvällen börjar med att ni vid ombordstigning bjuds ni på ett glas mousserande och tilltugg. Vid bordet dukas det upp en generös skål med MSC-certifierade räkor och klassiska tillbehör som såser, bröd och vispat smör med Västerbottensost. När skålen är tom, kommer det in en ny!

Under turen stannar vi till vid Vaxholms Kastell där ni kan gå av båten och sträcka på benen. Det finns även gott om tid under kryssningen för att beställa dryck från baren och njuta av solnedgången på fartygets soldäck. På vägen tillbaka kan ni beställa kaffe och dessert för att avrunda kryssningen på bästa sätt.

MSC-certifierade räkor 
Våra räkor är fiskade i Barents Hav och är MSC-certifierade, vilket betyder att de har blivit fiskade på ett miljövänligt vis. Räkorna provsmakas varje år för att garantera att vi alltid serverar räkor av hög kvalitet.

Välj din resa:

Räkfrossa i Stockholms skärgård

3tim

En 3 timmars tur med räkor och äkta skärgårdskänsla. Ta med vänner och bekanta på en oslagbar räkkryssning. I priset ingår kryssning, välkomstdrink samt räkor med tillbehör.

Räkfrossa i Stockholms skärgård

Turfakta

Säsong:

02 maj - 05 okt 2019

Avgångsplats:

Nybrokajen, kajplats 10 kl 19.30

Matkryssning

Turens längd:

3tim

Beskrivning:

Priset gäller resa, räkor och fördrink.
Då det är bordsplacering på båten ber vi er kontakta bokningen ifall ni önskar sitta bredvid sällskap gjorda i andra bokningar.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend