Räkfrossa i Stockholms skärgård

Räkkryssning ombord M/S Strömma Kanal

Premiär 2/5

#strommastockholm #shrimpcruisestockholm

från SEK 355

Gillar du räkor och skärgården så kommer du att älska denna räkfrossa ombord M/S Strömma Kanal i Stockholms skärgård! Ät så många du vill av Nordatlantens läckerheter och tillbehör.

Vid ombordstigning serverar vi ett glas mousserande vin eller alkoholfritt bubbel med tilltugg. Därefter välkomnas du till bords där vi dukar upp med räkor, två sorters såser, bröd och vispat Västerbottensostsmör. På hemresan kan du beställa kaffe och efterrätt eller fortsätta frossa i räkor med tillbehör.

Under räkkryssningen finns det gott om tid att ta en paus från ätandet, beställa dryck från baren och njuta av solnedgången från fartygets soldäck. Vid fint väder gör räkbåten ett strandhugg vid lämpligt ställe.

Våra räkor är fiskade i Barents Hav och är MSC-certifierade, vilket betyder att de har blivit fiskade på ett miljövänligt vis. Räkorna provsmakas varje år för att garantera att vi alltid serverar räkor av hög kvalitet.

Välj din resa:

Räkfrossa i Stockholms skärgård

3tim

Kl 19.30 lämnar vi Nybrokajen för en 3 timmars tur med räkor i massor och äkta skärgårdskänsla. Ta med vänner och bekanta och unna er en kväll av frosseri. I priset ingår kryssning, välkomstdrink samt räkor med tillbehör.

Turfakta

Säsong: 02 maj 2018 - 06 oktober 2018

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 10 kl 19.30

Priset gäller resa, räkor och fördrink.
Då det är bordsplacering på båten ber vi er kontakta bokningen ifall ni önskar sitta bredvid sällskap gjorda i andra bokningar.

Vi rekommenderar även

We also recommend