Räkfrossa i Stockholms skärgård

Räkkryssning ombord M/S Strömma Kanal

#strommagroup #shrimpcruisestockholm

från SEK 345

Gillar du räkor och skärgården så kommer du att älska denna räkfrossa ombord M/S Strömma Kanal i Stockholms skärgård! Ät så många du vill av Nordatlantens läckerheter och tillbehör.

Vid ombordstigning serverar vi ett glas mousserande vin eller alkoholfritt bubbel med tilltugg. Därefter välkomnas du till bords där vi dukar upp med räkor, två sorters såser, bröd och vispat Västerbottensostsmör. På hemresan kan du beställa kaffe och efterrätt eller fortsätta frossa i räkor med tillbehör.

Under räkkryssningen finns det gott om tid att ta en paus från ätandet, beställa dryck från baren och njuta av solnedgången från fartygets soldäck. Vid fint väder gör räkbåten ett strandhugg vid lämpligt ställe.

Våra räkor är fiskade i Barents Hav och är MSC-certifierade vilket betyder att de har blivit fiskade på ett miljövänligt vis. Räkorna provsmakas varje år för att garantera att vi alltid serverar räkor av hög kvalitet.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Strömma Kanal för mer information.

Räkfrossa i Stockholms skärgård

3tim

19:30 lämnar vi Nybrokajen för en 3 timmars tur med räkor i massor och äkta skärgårdskänsla. Ta med vänner och bekanta och unna er en kväll av frosseri. I priset ingår kryssning, välkomstdrink samt räkor med tillbehör.

Turfakta

Säsong: 02 maj 2017 - 07 oktober 2017

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 10

Priset gäller resa, räkor och fördrink.
Då det är bordsplacering på båten ber vi er kontakta bokningen ifall ni önskar sitta bredvid sällskap gjorda i andra bokningar.

Vi rekommenderar även

Stromma Stockholm – Pizza Cruise

Pizzakryssning i Stockholm

Relaxad miljö för glada kvällar

1tim 30min
NYHET! Missa inte succén från Amsterdam – en härlig pizzakryssning längs med Stockholm citys kajer. Båtresa, pizza, snacks & glass ingår i priset.

Räkkryssning i Uppsala

Middag ombord M/S Enköping

3tim
Det här är middagskryssningen för dig som älskar räkor! Vi avgår från Islandsbron i Uppsala varje fredag och lördag kl 19 under perioden 1/7 – 12/8. Det blir...

Middag ombord S/S Stockholm

Kryssning via Vaxholm

3tim
Njut av en oförglömlig middagskryssning ombord på S/S Stockholm. I restaurangen står krögarna Maria Svensson och Jesper Taube för den kulinariska resan.