Middagskryssning via Möja

Njut av god mat och Stockholms yttre skärgård

#strommagroup #dinnercruisestockholm

Följ med Cinderella I från Stockholms innerstad och färdas smidigt och snabbt genom skärgården ut till Möja och tillbaka. Ombord får du njuta av mat, dryck och fantastisk utsikt från Stockholms bästa fönsterbord.

Välkomponerad à la carte-meny ombord
Välj mellan krögarens färdigkomponerade trerättersmenyer med smak av skärgården eller något från à la carte-menyn. För barnen finns även en barnmeny. I biljettpriset ingår reserverad plats i restaurangen, middagen beställs och betalas ombord.

Förgyll din upplevelse – förboka middag!
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka våra färdiga menyval som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn när du är på plats ombord.

Boka restaurangplats på enkelresa
Vill du boka restaurangplats på en enkelresa bokar du via telefon på 08-1200 40 45.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök Cinderellabåtarna för mer information.

Tips! Middagen även går utmärkt att kombinera med ett affärsmöte i vår VIP-salong ombord.

Är ni 8 personer eller fler? Välkommen med en gemensam beställning av mat och dryck för ert sällskap, så snart som möjligt. Definitivt antal samt eventuella kostavvikelser meddelas oss senast en vecka i förväg. E-post till: bokning@stromma.se eller per telefon: 08-12 00 40 00.

Middagskryssning Stockholm-Möja t/r

Kliv på vid Strandvägen i Stockholms innerstad och färdas smidigt och snabbt ut till Möja och tillbaka medan du njuter av mat, dryck och fantastisk utsikt från Stockholms bästa fönsterbord. I priset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Middagen beställs och betalas ombord. Du kan även förboka middagen som ett tillval i samband med din bokning.

SEK 120 5tim 5min
Turfakta

Säsong: 12 maj 2017 - 20 augusti 2017

Avgår från: Strandvägen, Kajplats 14

12 maj - 18 juni:
Båten avgår kl.17:30 på vardagar och kl.16:00 lördagar och söndagar.
19 juni - 20 augusti:
Båten avgår kl.17:30 på vardagar och kl.16:45 på lördagar och söndagar.

I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.