Middagskryssning via Möja

À la carte-middag ombord Cinderella I

Välkommen åter 2019

#strommastockholm #dinnercruisestockholm

från SEK 125

Följ med Cinderella I från Stockholms innerstad och färdas smidigt och snabbt genom skärgården ut till Möja och tillbaka. Ombord får du njuta av mat, dryck och utsikten från Stockholms bästa fönsterbord.

Välkomponerad à la carte-meny ombord
Välj mellan krögarens färdigkomponerade trerättersmenyer med smak av skärgården eller något från à la carte-menyn. För de yngre finns även en barnmeny. I priset ingår reserverad plats i restaurangen, middagen beställs och betalas ombord.

Förgyll din upplevelse – förboka middag!
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka våra färdiga menyval som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn när du är på plats ombord.

Boka restaurangplats på enkelresa
Vill du boka restaurangplats på en enkelresa bokar du via telefon på 08-1200 40 45.

Tips! Middagen även går utmärkt att kombinera med ett affärsmöte i vår VIP-salong ombord.

Välj din resa:

Middagskryssning Stockholm-Möja t/r

5tim 5min

Kliv på vid Strandvägen i Stockholms innerstad och färdas smidigt och snabbt ut till Möja och tillbaka medan du njuter av middagen. I priset ingår kryssning och reserverad restaurangplats. Mat och dryck tillkommer och kan beställas ombord eller förbokas i samband med bokningen. Är ni 8 personer eller fler vänligen kontakta oss för menybokning via bokning@stromma.se eller tel: 08-12 00 40 00.

Middagskryssning Stockholm-Möja t/r

Turfakta

Säsong:

14 maj - 09 sep 2018

Avgångsplats:

Strandvägen, Kajplats 14.

Matkryssning

Turens längd:

5tim 5min

Beskrivning:

21 juni - 19 augusti:
Båten avgår kl.17:30 på vardagar och kl.16:45 lördagar och söndagar. I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. À la carte ombord: Se meny för priser.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend