Middagskryssning via Sandhamn

Njut av god mat och Stockholms ytterskärgård

#strommagroup #dinnercruisestockholm

Följ med på en middagskryssning från Stockholms innerstad mot seglingsmeckat Sandhamn i ytterskärgården medan du njuter av mat, dryck och fantastisk utsikt.

Middagskryssning i Stockholms vackra skärgård
Under båtresan passerar vi populära smultronställen som Grinda och Sandhamn och du har god tid på dig av njuta av ett svalkade glas vin på akterdäck mellan måltiderna om vädret tillåter. Du kan även gå ombord i Vaxholm om det passar dig bättre.

Välkomponerad à la carte-meny ombord
Välj mellan krögarens färdigkomponerade trerättersmenyer med smak av skärgården eller något från à la carte-menyn. För barnen finns även en barnmeny. I biljettpriset ingår reserverad plats i restaurangen, middagen beställs och betalas ombord.

Förgyll din upplevelse – förboka middag!
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka våra färdiga menyval som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn när du är på plats ombord.

Boka restaurangplats på enkelresa
Vill du boka restaurangplats på en enkelresa bokar du via telefon på 08-1200 40 45.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Cinderella II för mer information.

Tips! Middagen går utmärkt att kombinera med ett affärsmöte i vår VIP-salong ombord!

Är ni 8 personer eller fler? Välkommen med en gemensam beställning av mat och dryck för ert sällskap, så snart som möjligt. Definitivt antal samt eventuella kostavvikelser meddelas oss senast en vecka i förväg. E-post till: bokning@stromma.se eller per telefon: 08-12 00 40 00.

Middagskryssning Stockholm - Sandhamn t/r

Kliv på vid Strandvägen i Stockholms innerstad och färdas smidigt och snabbt ut mot Sandhamn medan du njuter av mat, dryck och fantastisk utsikt från Stockholms bästa fönsterbord. I priset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Middagen beställs och betalas ombord. Du kan även förboka middagen som ett tillval i samband med din bokning.

SEK 120 4tim 30min
Turfakta

Säsong: 19 maj 2017 - 20 augusti 2017

Avgår från: Strandvägen, Kajplats 14

19 maj - 18 juni:
Båten avgår kl.18:00 på vardagar och kl.16:30 lördagar och söndagar.
19 juni - 20 augusti:
Båten avgår kl.18:00 på fredagar och kl.16:00 på lördagar och söndagar.

I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.