Kvällskryssning i Stockholm

Modern skärgårdsmat i traditionell miljö

Premiär 18/9

#strommastockholm #dinnercruisestockholm

från SEK 200

Följ med M/S Gustafsberg VII på en härlig middagskryssning längs Stockholms kajer. Ombord kan du beställa mat från vår välkomponerade à la carte-meny skapad av krögaren Malin Söderström. M/S Gustafsberg VII byggdes 1912 och är nyligen renoverad, det är ett vackert fartyg med en stor matsal och en imponerande bar i aktern.

À la carte med säsongens smaker
Fartygets meny består av moderna rätter med inspiration från skärgården och traditionella svenska rätter. För bästa smakupplevelse använder vi säsongens råvaror som valts ut av våra handplockade leverantörer. I biljettpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Middagen beställs och betalas ombord. Under båtturen passerar vi Östermalm, Gamla Stan och Södermalm där vi slussar in i Mälaren.

Välj din resa:

Kvällskryssning med M/S Gustafsberg VII

2tim 30min

Följ med på en kvällskryssning ombord M/S Gustafsberg VII. I priset ingår kryssning och reserverad restaurangplats. Mat och dryck tillkommer och beställs ombord. Är ni 8 personer eller fler vänligen kontakta oss för menybokning via bokning@stromma.se eller tel: 08-12 00 40 00.

Kvällskryssning med M/S Gustafsberg VII

Turfakta

Säsong:

18 september 2018 - 31 oktober 2018

Avgår från:

Nybrokajen, kajplats 8 kl. 19.00

I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.

Andra har också tittat på:

We also recommend
;