Hyr M/S Enköping för en helkväll

Din privata festvåning i skärgården

#strommagroup

Planerar du en stor fest och letar efter en passande festvåning? Varje fredag och lördag har du möjlighet att för privat bruk hyra världens äldsta passagerarfartyg, M/S Enköping. Krögarna Arnauld Eygun och Jan Ingvarsson ser till att ni får en minnesvärd afton ombord. Det här är ett riktigt prisvärt val av festvåning – i priset ingår allt från porslin till personal och städning. Det är bara mat och dryck som tillkommer.

À la carte-middag eller buffé
Vi tar er med på en fem timmar lång kryssning genom Stockholms skärgård, och under tiden får ni njuta av en vällagad middag ombord. Ni väljer själva i förväg vilken av våra chartermenyer ni önskar, alternativt att ni kontaktar oss så ordnar vi en middagsbuffé.

Middag, mingel och dans
M/S Enköping är ett perfekt val för den stora festen. Här finns två vackra matsalar och ett härligt soldäck. Matsalen på huvuddäck passar särskilt bra för mingel och dans. Ombord finns musikanläggning, där du kan ansluta din egen musik. När båten kommer i hamn, ligger den kvar vid kaj i ytterligare två timmar. 

Så här ser kvällen ut:
18:00 Välkomstdrink. Båten lämnar Nybrokajen.
19:00–21:30 Middag
23:00 Båten lägger åter till vid Nybrokajen.
21:30–00:45 Dans, bar och mingel
01:00 Kvällen avslutas

Här kan du läsa mer om fartyget och de olika menyvalen M/S Enköping >>

Priser 2018
Prisexempel: 27.000:- inkl moms (hyra fredag eller lördag). I priset ingår: Båthyra 7 timmar, personal, dukning och städning. Kostnad för mat och dryck tillkommer.

Vi rekommenderar även

Stromma Stockholm – Pizza Cruise
Boka 2018

Pizzakryssning i Stockholm

Relaxad miljö för glada kvällar

1tim 30min
Missa inte succén från Amsterdam – en härlig pizzakryssning längs med Stockholm citys kajer. Båtresa, pizza, snacks & glass ingår i priset.
Boka 2018

Räkfrossa i Stockholms skärgård

Räkkryssning ombord M/S Strömma Kanal

3tim
Gillar du räkor och skärgården så kommer du att älska denna räkfrossa ombord M/S Strömma Kanal i Stockholm skärgård.

Middag ombord S/S Stockholm

Matkryssning i Stockholms skärgård via Vaxholm

3tim
Avnjut en oförglömlig middagskryssning i skärgården ombord S/S Stockholm. Ombord står krögarna Jesper Taube & Maria Svensson för den kulinariska resan.