Middagskryssning Drottningholm

Ombord M/S Prins Carl Philip

Välkommen åter 2019

#strommastockholm #dinnercruisestockholm

från SEK 195

Följ med på en middagskryssning fram och tillbaka till kungafamiljens residens och världsarvet Drottningholm. Låt traktören KC Wallberg och hans team ombord fresta med god mat och fantastisk utsikt till middagen. Det vackra sekelskiftesfartyget M/S Prins Carl Philip har, sedan fartyget döptes efter vår prins 1981, bjudit på många minnesvärda Mälarkryssningar.

À la carte-meny och fullständiga rättigheter
Ombord finns en välkomponerad à la carte-meny och fullständiga rättigheter. Maten vi serverar ombord är av högsta klass, våra kockar använder färska råvaror, levererade varje morgon och tillagade ombord vid beställning. I biljettpriset ingår båtfärden och bordsreservation.

Boka mat och dryck som ett tillval i förväg!
Du som vill ha en så bekväm upplevelse som möjligt kan även i förväg, i samband med att du bokar din biljett, välja att förbeställa både mat och dryck.

Välj din resa:

Middagskryssning Drottningholm

2tim 30min

Krögare KC Wallberg hälsar dig välkommen ombord M/S Prins Carl Philip för en avkopplande middagskryssning. Vi bjuder på vacker utsikt och fantastisk mat under resan ut mot Drottningholm. I biljettpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Middagen beställs och betalas ombord. Du kan även förboka middagen som ett tillval i samband med din bokning.

Middagskryssning Drottningholm

Turfakta

Säsong:

01 maj - 08 sep 2019

Avgångsplats:

Klara Mälarstrand, kl 19:00

Matkryssning

Turens längd:

2tim 30min

Beskrivning:

I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend