Middagskryssning Drottningholm

Ombord M/S Prins Carl Philip

#strommagroup #dinnercruisestockholm

från SEK 200

Följ med på en middagskryssning fram och tillbaka till kungafamiljens residens och världsarvet Drottningholm. Låt traktören KC Wallberg och hans team ombord fresta med god mat och fantastisk utsikt till middagen. Det vackra sekelskiftesfartyget M/S Prins Carl Philip har, sedan fartyget döptes efter vår prins 1981, bjudit på många minnesvärda Mälarkryssningar.

À la carte-meny och fullständiga rättigheter
Ombord finns en välkomponerad à la carte-meny och fullständiga rättigheter. Maten vi serverar ombord är av högsta klass, våra kockar använder färska råvaror, levererade varje morgon och tillagade ombord vid beställning. I biljettpriset ingår båtfärden och bordsreservation.

Boka mat och dryck som ett tillval i förväg!
Du som vill ha en så bekväm upplevelse som möjligt kan även i förväg, i samband med att du bokar din biljett, välja att förbeställa både mat och dryck.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Prins Carl Philip för mer information.

Middagskryssning Drottningholm

2tim 30min

Krögare KC Wallberg hälsar dig välkommen ombord M/S Prins Carl Philip för en avkopplande middagskryssning. Vi bjuder på vacker utsikt och fantastisk mat under resan ut mot Drottningholm. I biljettpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Middagen beställs och betalas ombord. Du kan även förboka middagen som ett tillval i samband med din bokning.

Turfakta

Säsong: 29 april 2017 - 02 september 2017

Avgår från: Stadshusbron, kl 19:00

I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.

Vi rekommenderar även

Ångfartyget Drottningholm

Middagskryssning på Mälaren

2tim 30min
Upplev historiens vingslag och njut av den vackra Mälaren ombord S/S Drottningholm. Låt traktören KC Wallberg fresta dig med en omsorgsfullt lagad middag.

Lunchkryssning till Drottningholm

Genom natursköna Mälaren

2tim
Traktören KC Wallberg och hans team ombord serverar en utsökt lunch med fin Mälarutsikt. Lunchkryssningen går med S/S Drottningholm och M/S Prins Carl Philip.

Middag ombord S/S Stockholm

Kryssning via Vaxholm

3tim
Njut av en oförglömlig middagskryssning ombord på S/S Stockholm. I restaurangen står krögarna Maria Svensson och Jesper Taube för den kulinariska resan.