Ångfartyget Drottningholm

Middagskryssning på Mälaren

Åter 2018

#strommastockholm #dinnercruisestockholm

från SEK 195

Låt traktören KC Wallberg och hans team ombord fresta med god mat och fantastisk utsikt till middagen. Vi tar dig ut genom natursköna Mälaren mot Drottningholm samtidigt som maten serveras. S/S Drottningholm är Strömmas enda ångfartyg. Att resa med henne är som är färdas tillbaka i tiden, till år 1909 då fartyget byggdes.

À la carte-meny med förstklassiga råvaror
Vårt mål är att servera riktigt god mat. Därför har vi letat efter de mest smakrika råvarorna. Vi hittade dom på små gårdar och mejerier med brinnande intresse för bästa kvalitet. I priset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Middagen beställs och betalas ombord.

Förgyll din upplevelse – förboka middagen!
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka middagen som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn när du är på plats ombord.

*Fri avbokning upp till 24 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor

Ångfartyget Drottningholm – middagskryssning

2tim 30min

Upplev historiens vingslag och vacker utsikt medan du njuter av god mat och dryck ombord det nyrenoverade ångfartyget S/S Drottningholm. Krögare KC Wallberg bjuder på omsorgsfullt lagad mat med de bästa råvarorna. I priset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Middagen beställs och betalas ombord. Du kan även förboka middagen som ett tillval i samband med din bokning.

Turfakta

Säsong: 09 maj 2017 - 31 augusti 2017

Avgår från: Stadshusbron, kl 18:30

I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.

Vi rekommenderar även

Lunchkryssning till Drottningholm

Genom natursköna Mälaren

2tim
Traktören KC Wallberg och hans team ombord serverar en utsökt lunch med fin Mälarutsikt. Lunchkryssningen går med S/S Drottningholm och M/S Prins Carl Philip.

Middag ombord S/S Stockholm

Matkryssning i Stockholms skärgård via Vaxholm

3tim
Avnjut en oförglömlig middagskryssning i skärgården ombord S/S Stockholm. Ombord står krögarna Jesper Taube & Maria Svensson för den kulinariska resan.
Åter 2018

Middagskryssning via Sandhamn

Njut av god mat och Stockholms ytterskärgård

4tim 30min
Följ med på en avkopplande middagskryssning ombord Cinderella II från Stockholms innerstad ut mot ön Sandhamn i ytterskärgården. Njut av en trerättersmiddag,...