Långlunch via Möja

Lunchkryssning i Stockholms skärgård

Välkommen åter 2019

#strommastockholm #lunchcruisestockholm

från SEK 125

Följ med på en lunchkryssning genom Stockholms skärgård och njut av mat, dryck och utsikt! Smidigt och tyst i en behaglig luftkonditionerad miljö tar vi dig långt ut i skärgården. Under resans gång passerar vi populära smultronställen som Vaxholm, Grinda, Finnhamn, Svartsö och Möja.

Välkomponerad à la carte-meny ombord
Ombord serveras rätter inspirerade av skärgårdstraditioner och tidens kulinariska trender. Vår krögare har satt ihop en härlig à la carte-meny som passar perfekt för såväl representation som privat långlunch. För barnen finns en barnmeny. I biljettpriset ingår reserverad plats i restaurangen. Lunchen beställs och betalas ombord.

Det finns gott om tid att inta exempelvis ett svalkande glas vin på akterdäck och njuta av skärgårdsnaturen för de som vill sträcka på benen mellan rätterna.

Boka restaurangplats på enkelresa
Vill du boka restaurangplats på en enkelresa bokar du via telefon 08-1200 40 45.

 

Välj din resa:

Lunchkryssning via Möja t/r

5tim 35min

Följ med på en resa genom skärgården och njut av mat, dryck och utsikt! Du åker med M/S Cinderella I förbi smultronställen som Vaxholm, Grinda, Finnhamn, Svartsö och Möja. I priset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Lunchen beställs och betalas ombord.

Lunchkryssning via Möja t/r

Turfakta

Säsong:

14 maj - 09 sep 2018

Avgångsplats:

Strandvägen, Kajplats 14

Turens längd:

5tim 35min

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis. I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. À la carte ombord: För priser, se fliken Meny.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend