Långlunch via Möja

Lunchkryssning i Stockholms skärgård

#strommagroup #lunchcruisestockholm

Följ med på en lunchkryssning genom Stockholms skärgård och njut av mat, dryck och utsikt! Smidigt och tyst i en behaglig luftkonditionerad miljö tar vi dig långt ut i skärgården. Under resans gång passerar vi populära smultronställen som Vaxholm, Grinda, Finnhamn, Svartsö och Möja.

Välkomponerad à la carte-meny ombord
Ombord serveras rätter inspirerade av skärgårdstraditioner och tidens kulinariska trender. Vår krögare har satt ihop en härlig à la carte-meny som passar perfekt för såväl representation som privat långlunch. För barnen finns en barnmeny. I biljettpriset ingår reserverad plats i restaurangen. Lunchen beställs och betalas ombord.

Det finns gott om tid att inta exempelvis ett svalkande glas vin på akterdäck och njuta av skärgårdsnaturen för de som vill sträcka på benen mellan rätterna.

Lunchen går utmärkt att kombinera med ett affärsmöte i vår VIP-salong ombord!

Boka restaurangplats på enkelresa
Vill du boka restaurangplats på en enkelresa bokar du via telefon 08-1200 40 45.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Cinderella I för mer information.

Är ni 8 personer eller fler? Välkommen med en gemensam beställning av mat och dryck för ert sällskap, så snart som möjligt. Definitivt antal samt eventuella kostavvikelser meddelas oss senast en vecka i förväg. E-post till: bokning@stromma.se eller per telefon: 08-12 00 40 00.

Lunchkryssning via Möja t/r

Följ med på en resa genom skärgården och njut av mat, dryck och utsikt! Du åker med M/S Cinderella I förbi smultronställen som Vaxholm, Grinda, Finnhamn, Svartsö och Möja. I priset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Lunchen beställs och betalas ombord.

SEK 120 5tim 35min
Turfakta

Säsong: 12 maj 2017 - 20 augusti 2017

Avgår från: Strandvägen, Kajplats 14

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: För priser, se fliken Meny.