Långlunch via Möja

Lunchkryssning i Stockholms skärgård

#strommagroup #lunchcruisestockholm

från SEK 120

Följ med på en lunchkryssning genom Stockholms skärgård och njut av mat, dryck och utsikt! Smidigt och tyst i en behaglig luftkonditionerad miljö tar vi dig långt ut i skärgården. Under resans gång passerar vi populära smultronställen som Vaxholm, Grinda, Finnhamn, Svartsö och Möja.

Välkomponerad à la carte-meny ombord
Ombord serveras rätter inspirerade av skärgårdstraditioner och tidens kulinariska trender. Vår krögare har satt ihop en härlig à la carte-meny som passar perfekt för såväl representation som privat långlunch. För barnen finns en barnmeny. I biljettpriset ingår reserverad plats i restaurangen. Lunchen beställs och betalas ombord.

Det finns gott om tid att inta exempelvis ett svalkande glas vin på akterdäck och njuta av skärgårdsnaturen för de som vill sträcka på benen mellan rätterna.

Lunchen går utmärkt att kombinera med ett affärsmöte i vår VIP-salong ombord!

Boka restaurangplats på enkelresa
Vill du boka restaurangplats på en enkelresa bokar du via telefon 08-1200 40 45.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Cinderella I för mer information.

Lunchkryssning via Möja t/r

5tim 35min

Följ med på en resa genom skärgården och njut av mat, dryck och utsikt! Du åker med M/S Cinderella I förbi smultronställen som Vaxholm, Grinda, Finnhamn, Svartsö och Möja. I priset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Lunchen beställs och betalas ombord.

Turfakta

Säsong: 12 maj 2017 - 17 september 2017

Avgår från: Strandvägen, Kajplats 14

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: För priser, se fliken Meny.

Lunchkryssning från Möja till Stockholm, enkel väg

2tim

Följ med på en resa genom skärgården och njut av mat, dryck och utsikt! Du åker från Möja med M/S Cinderella I förbi smultronställen som Svartsö, Finnhamn, Grinda och Vaxholm. I priset ingår kryssning med reserverad restaurangplats. Lunchen beställs och betalas ombord.

Turfakta

Säsong: 12 maj 2017 - 17 september 2017

Avgår från: Södermöja

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: För priser, se fliken Meny.

Vi rekommenderar även

Långlunch via Sandhamn

Lunchkryssning i Stockholms skärgård

5tim 55min
Följ med på en resa genom skärgården och njut av mat, dryck och utsikt! Du åker med M/S Cinderella II och passerar bland annat populära Sandhamn på vägen.

Lunchkryssning i skärgården

med S/S Stockholm till Vaxholm

3tim
Krögarna Maria Svensson och Jesper Taube välkomnar dig ombord på anrika S/S Stockholm. Ta tillvara på dagen och upplev kobbar och skär medan lunchen serveras.

Lunchkryssning till Drottningholm

Genom natursköna Mälaren

2tim
Traktören KC Wallberg och hans team ombord serverar en utsökt lunch med fin Mälarutsikt. Lunchkryssningen går med S/S Drottningholm och M/S Prins Carl Philip.