Grinda Wärdshus

Båtresa och lunch på Grinda

Välkommen åter 2019

#cinderellabatarna #strommastockholm

från SEK 425

Inte långt ifrån Stockholms innerstad hittar du lummiga Grinda som är ett av de mest populära utflyktsmålen i Stockholms skärgård. Här finns barrskog, lövlundar och öppna landskap och hela ön är ett naturreservat som ägs av Skärgårdsstiftelsen.

Aktiviteter, sandstränder och klippor
Till Grinda åker du för att njuta av naturen och bad från både klippor och barnvänliga sandstränder. Du kan också ta del av det breda utbud av aktiviteter som erbjuds av värdshuset. Här finns bland annat kajaker, båtar, volleyboll och bouleplan. På ön finns även en stugby, tältplats, vandrarhem och en lanthandel.

Lunch på Grinda Wärdshus
I priset ingår både båtresa och lunch på Grinda Wärdshus. Du förbeställer din lunchrätt i samband med att du bokar din resa. För information om måltiderna, kontakta Grinda Wärdshus. Restaurangen är öppen från kl. 12.00. Visa upp vouchern som du får vid bokningen.

Vid bokningen, välj mellan:


Båtresan till Grinda
Färden till Grinda med Cinderellabåtarna tar 1 timme och 20 minuter enkel resa och under vägen passerar vi Nacka Strand, Gåshaga och skärgårdens huvudstad – Vaxholm. Det finns även restaurang och kafeteria ombord på båten för den som vill äta eller fika på vägen.

Välj din resa:

Båtresa och lunch på Grinda Wärdshus

1tim 20min

Följ med på en båtutflykt i Stockholms innerskärgård och njut av en lunch på Grinda Wärdshus. I biljettpriset ingår båtresa t/r Stockholm–Grinda och vald lunchrätt. Du väljer lunchrätt som ett tillval när du bokar resan.

Båtresa och lunch på Grinda Wärdshus

Turfakta

Säsong:

01 jun - 19 aug 2018

Avgångsplats:

Strandvägen, Kajplats 14

Turens längd:

1tim 20min

Beskrivning:

Barn 6-11 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend