Lunchkryssning till Drottningholm

Genom natursköna Mälaren

#strommagroup #lunchcruisestockholm

Låt traktören KC Wallberg och hans team ombord fresta med god mat och fantastisk utsikt till lunchen. Vi tar dig ut genom natursköna Mälaren mot Drottningholm samtidigt som maten serveras. 
 
Lunch på anrikt fartyg
Turen går med historiska S/S Drottningholm eller M/S Prins Carl Philip, båda anrika fartyg som byggdes i början på 1900-talet. Ombord väljer du en färdigkomponerad meny eller rätter från vår välsmakande à la carte-meny.

Rofylld färd genom Mälaren
Utsikten, med lummiga grönområden och strandnära villor längs Mälarens stränder, bidrar till en rogivande stämning. Tur och retur till Drottningholm tar ungefär två timmar.

Förgyll din upplevelse – förboka lunch som tillval
Du som vill ha en ännu bekvämare kryssning kan välja att förboka lunch som ett tillval i samband med din bokning. Självklart går det även fint att beställa från à la carte-menyn när du är på plats ombord.

Egna strövtåg på Drottningholm
Efter avslutad lunch kan du även välja att kliva av vid Drottningholm och ta en rundvandring på egen hand för att sedan ta en senare avgång tillbaka. Kontakta vår kundservice för bokning >>

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök S/S Drottningholm eller M/S Prins Carl Philip för mer information. 

Är ni 8 personer eller fler? Välkommen med en gemensam beställning av mat och dryck för ert sällskap, så snart som möjligt. Definitivt antal samt eventuella kostavvikelser meddelas oss senast en vecka i förväg. E-post till: bokning@stromma.se eller per telefon: 08-12 00 40 00.

Dryck ombord
Vi har serveringstillstånd för alkoholhaltiga drycker från kl 11.00.

Lunchkryssning Drottningholm t/r (2 tim)

I biljettpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats på hela resan mellan Stockholm och Drottningholm och tillbaka till Stockholm. Lunchen beställs och betalas ombord. Du kan även förboka lunch som ett tillval i samband med din bokning.

SEK 200 2tim
Turfakta

Säsong: 14 april 2017 - 22 oktober 2017

Avgår från: Stadshusbron

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
I grundpriset ingår kryssning med reserverad restaurangplats.
À la carte ombord: Se meny för priser.