Brunchkryssning i Stockholm

Brunchbuffé i skärgården ombord S/S Stockholm

Buffé ingår

#strommastockholm #brunchcruisestockholm

från SEK 520

Varje lördag och söndag lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tre timmar lång brunchkryssning i Stockholms skärgård. På buffébordet hittar du klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Du har gott om tid att njuta av brunchen – men se till att lämna lite plats för det välfyllda, oemotståndliga dessertbordet.

Avkoppling och förstklassig utsikt
Ombord S/S Stockholm kan du luta dig tillbaka och njuta av den vackra miljön. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt medan båten kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

En av Stockholms bästa bruncher
Jesper Taube och Maria Svensson är krögarna som välkomnar dig till restaurangen ombord. Vi är mycket stolta över vår brunch och i köket används endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade på fartyget. Med krögarnas långa erfarenhet från restaurangbranschen utlovar vi en av de bästa bruncher Stockholm har att erbjuda! 

På utvalda datum i mars  (17-18 samt 24-25 mars) bjuder brunchen på ett exklusivt gästspel från krögaren KC Wallberg. KC Wallberg utsågs till Årets Hållbarhetskock 2017 och har tagit fram en specialkomponerad meny bestående av noggrant utvalda lokala och säsongsbetonade råvaror just för dessa tillfällen. 

Har du någon allergi eller intolerans?
Självklart kan vi ordna det mesta. Vänligen kontakta oss på tel 08- 12 00 40 00 eller maila till bokning@stromma.se så hjälper vi dig med din bokning.

*Fri avbokning upp till 24 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor

Brunch på S/S Stockholm

3tim

Följ med vackra S/S Stockholm på en brunchkryssning i Stockholms innerskärgård. Njut av vacker miljö, vällagad mat och ljusa salonger. I biljetten ingår båtresa, brunchbuffé och ett läckert dessertbord. Vänligen notera: Under perioden 17/3 - 18/3 samt 24/3–25/3 2018 ersätts S/S Stockholm med M/S Prins Carl Philip.

Turfakta

Säsong: 01 januari 2018 - 31 december 2018

Avgår från: Strandvägen, kajplats 16 kl.12:00

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Priset gäller resa inkl. brunchbuffè

Vänligen notera: Nytt pris fr.o.m. 1 april är SEK 535

Vi rekommenderar även

We also recommend