Brunchkryssning i Stockholm

Brunch i Stockholms skärgård ombord S/S Stockholm

Buffé ingår

#strommastockholm #brunchcruisestockholm

från SEK 535

Varje lördag och söndag lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tre timmar lång brunchkryssning i Stockholms skärgård. På buffébordet hittar du både varma och kalla klassiska favoriter som bacon, Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och chark. Lämna även plats för en osttallrik och sötsaker från dessertbordet.

Fantastiskt utsikt och eleganta salonger
Ombord S/S Stockholm kan du luta dig tillbaka och njuta av den vackra utsikten i Stockholms skärgård. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt medan båten kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

En av Stockholms bästa bruncher
Vi är mycket stolta över vår brunch och i köket används endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade på fartyget. Vi utlovar en av de bästa bruncher Stockholm har att erbjuda! 

Har du någon allergi eller intolerans? 
Självklart kan vi ordna det mesta. Vänligen kontakta oss på tel 08- 12 00 40 00 eller maila till bokning@stromma.se så hjälper vi dig med din bokning.

Välj din resa:

Brunch på S/S Stockholm

3tim

Följ med S/S Stockholm på en brunchkryssning i Stockholms innerskärgård. Njut av vällagad mat och ljusa salonger. I biljetten ingår båtresa, brunchbuffé, ostar och desserter.

Brunch på S/S Stockholm

Turfakta

Säsong:

01 jan 2018 - 31 dec 2019

Avgångsplats:

Strandvägen, kajplats 16 kl.12:00

Matkryssning

Turens längd:

3tim

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Priset gäller resa inkl. brunchbuffè

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend