Brunchkryssning i Stockholm

Brunchbuffé i skärgården ombord S/S Stockholm

Buffé ingår

#strommastockholm #brunchcruisestockholm

från SEK 520

Varje lördag och söndag lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tre timmar lång brunchkryssning i Stockholms skärgård. På buffébordet hittar du klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Du har gott om tid att njuta av brunchen – men se till att lämna lite plats för det välfyllda, oemotståndliga dessertbordet.

Avkoppling och förstklassig utsikt
Ombord S/S Stockholm kan du luta dig tillbaka och njuta av den vackra miljön. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt medan båten kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

En av Stockholms bästa bruncher
Jesper Taube och Maria Svensson är krögarna som välkomnar dig till restaurangen ombord. Vi är mycket stolta över vår brunch och i köket används endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade på fartyget. Med krögarnas långa erfarenhet från restaurangbranschen utlovar vi en av de bästa bruncher Stockholm har att erbjuda!

Har du någon allergi eller intolerans?
Självklart kan vi ordna det mesta. Vänligen kontakta oss på tel 08- 12 00 40 00 eller maila till bokning@stromma.se så hjälper vi dig med din bokning.

*Fri avbokning upp till 24 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor

Brunch på S/S Stockholm

3tim

Följ med vackra S/S Stockholm på en brunchkryssning i Stockholms innerskärgård. Njut av vacker miljö, vällagad mat och ljusa salonger. I biljetten ingår båtresa, brunchbuffé och ett läckert dessertbord. Vänligen notera: Under perioden 6/1–4/3 2018 ligger S/S Stockholm på varv för renovering och ersätts därför med M/S Waxholm III.

Turfakta

Säsong: 01 januari 2017 - 31 december 2018

Avgår från: Strandvägen, kajplats 16 kl.12:00

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Priset gäller resa inkl. brunchbuffè

Vänligen notera: Nytt pris fr.o.m. 1 april är SEK 535

Vi rekommenderar även

Lilla Skärgårdsturen med lunch

Guidad lunchkryssning i Stockholms skärgård

2tim 30min
Den perfekta turen för dig som vill få guidning och uppleva Stockholms unika skärgård på kort tid och samtidigt avnjuta krögarens lunch.
Premiär 17/3

Afternoon Tea i skärgården

Stockholms skärgård, te & scones

2tim
Förgyll helgen med en klassisk Afternoon Tea och vackra vyer över Stockholms skärgård ombord M/S Gustafsberg VII.
Premiär 8/3

Middag ombord S/S Stockholm

Matkryssning i Stockholms skärgård via Vaxholm

3tim
Avnjut en oförglömlig middagskryssning i skärgården ombord S/S Stockholm. Ombord står krögarna Jesper Taube & Maria Svensson för den kulinariska resan.