Brunchkryssning i Stockholm

Brunch i Stockholms skärgård ombord S/S Stockholm

Buffé ingår

#strommastockholm #brunchcruisestockholm

från SEK 535

Varje lördag och söndag lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tre timmar lång brunchkryssning i Stockholms skärgård. På buffébordet hittar du klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Du har gott om tid att njuta av brunchen – men se till att lämna lite plats för det välfyllda, oemotståndliga dessertbordet.

Avkoppling och förstklassig utsikt
Ombord S/S Stockholm kan du luta dig tillbaka och njuta av den vackra miljön. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt medan båten kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

En av Stockholms bästa bruncher
Vi är mycket stolta över vår brunch och i köket används endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade på fartyget. Vi utlovar en av de bästa bruncher Stockholm har att erbjuda! 

Har du någon allergi eller intolerans?
Självklart kan vi ordna det mesta. Vänligen kontakta oss på tel 08- 12 00 40 00 eller maila till bokning@stromma.se så hjälper vi dig med din bokning.

Välj din resa:

Brunch på S/S Stockholm

3tim

Följ med vackra S/S Stockholm på en brunchkryssning i Stockholms innerskärgård. Njut av vacker miljö, vällagad mat och ljusa salonger. I biljetten ingår båtresa, brunchbuffé och ett läckert dessertbord.

Brunch på S/S Stockholm

Turfakta

Säsong:

01 januari 2018 - 31 december 2018

Avgår från:

Strandvägen, kajplats 16 kl.12:00

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Priset gäller resa inkl. brunchbuffè

Andra har också tittat på:

We also recommend
;