Kundcitat – vad säger våra kunder om Strömma?

Maj 2017:

”Vi vill sända ett gemensam tack för en otroligt trevlig kväll. Våra gäster var väldigt imponerade av maten, fräscha smaker och otroligt fint tillagat och servicen var minst lika bra som maten.

Atmosfären på Waxholm III kändes välkomnande och bjöd in till en superfin kväll! Också ett stort tack till guiden. Vi kommer att rekommendera er till alla vi får möjlighet till.”
SAAB Group, mingelkryssning med M/S Waxholm III

Januari 2017:

Vi hade en underbar båttur med vackert väder, blå himmel och isarna som började lägga sig. Det var en upplevelse för alla när isflaken krossades fram i stäven. Målet Drottningholms slott var också mycket lyckat.  Den gamla Djurgården 7 är en underbar båt och besättningen var mycket hjälpsamma och tillmötesgående. Tack så mycket.
Åke Strinning, hyrde M/S Djurgården 7 i januari 2017


December 2016:

Vi hade en fantastisk eftermiddag och en superkväll, vi är verkligen jättenöjda med ert engagemang inför eventet samt servicen på både båten och restaurangen. Tack återigen - ni är grymma! Önskar er en riktigt god jul!
Mari Larsson, OFFICE Management
Mingeltransporttur med M/S Eskil i december 2016


Vi vill tacka för ett härligt Julbord och framförallt en fantastisk servitris!!! Bästa service, rar, snabb och ja, alldeles fantastisk! Vi var ombord på S/S Stockholms kvällstur i onsdags, 7 dec, och vår underbara servitris heter Jasmina! Tusen tack för att du gjorde vår kväll, Jasmina!!!! Julkramar från Styrelsen BRF Finnboda Hamnkontor.
Eva och Anders Sundström, Styrelsen BRF Finnboda Hamnkontor
Julbord S/S Stockholm i december 2016


November 2016:

Underbart mysigt julbord. Fint dukat, fantastsikt god mat, trevlig personal och en underbar rutt med båten så vi fick se hela Stockholm! Alla var supernöjda!
Nynäshamns gymnasium, julbordskryssning i november 2016


September 2016:

Vill tacka så hemskt mycket för all hjälp och service inför att vi chartrade båten i måndags. Det blev superlyckat- snittarna räckte och solen lyste!! Kunde inte bli bättre! Tack för att du var så tillmötesgående och hälsa den supertrevliga kaptenen och tjejen som svarade i telefonen i kaptenshytten (Madeleine?) att jag uppskattade deras vänlighet och service oerhört mycket. Förstår om de tröttnade på mig som ringde tre gånger samma dag :)) Allt gick toppen!
Bonnier Media, mingelkryssning i september 2016


I just wanted to let you know how much our group has enjoyed the trip last night. A big thank you to the team on board, the service & the food was simply great and very much appreciated by the whole group.

Andrea Mittermeier, SCA GmbH
Middagskryssning i september 2016


Augusti 2016:

Stort tack till bokningen för allt arbete ni lagt ned för att min födelsedagsfest skulle bli ett minne för livet, det blev det, allt funkade jättebra, och pricken över i:et var att vi kunde lägga till vid hotellbryggan i Saltsjöbaden. Mycket bra och mycket uppskattat! Ett jättestort tack till er och personalen ombord!
Födelsedagskryssning i augusti 2016


Vi hade en riktigt, riktigt bra kväll! Jättegod mat, fantastisk båt, underbart väder, serviceminded och härlig personal på båten – en väldigt lyckad kväll! Tack så mycket för all hjälp med bokning!
Middagskryssning med företaget i augusti 2016


Jag vill bara tacka för allt, både ert engagemang innan och kanonbra service som vi fick på plats. Allt var toppen; jättegod mat och helt fantastisk personal både på båten och på Kastellet. Team building aktiviteten blev kanon, roligt och givande. Allt detta i kombination med en strålande solig dag gjorde att detta event kommer pratas om och minnas länge. Hoppas vi får chans att samarbeta snart igen!
Suzana Avramović, East Capital International AB
Lunchkryssning och aktivitet på Vaxholms Kastell i augusti 2016


Juni 2016:

Vi vill bara framföra vårt tack för ett mycket lyckat och jättetrevligt arrangemang ombord på Waxholm III! Mycket god mat och trevlig service under hela kvällen, alla var jättenöjda. Vi fick mota våra gäster av båten en bra stund efter att båten kommit i land och sedan stod alla kvar på kajen och fortsatte prata och ville inte skiljas åt, jättetrevligt!
Middagskryssning för en stiftelse, juni 2016


Väldigt trevlig båt och mycket god service av personalen ombord. Vi var väldigt nöjda med turen.
Företag på mingeltur, juni 2016


Det blev en strålande fin dag med M/S Enköping i lördags – precis som ni hade lovat oss! Besättningen mötte upp och önskade oss välkomna ombord.  Så lade vi ut i riktning mot Hammarbyslussen i lite kylslaget sommarväder. Det blev fort ett väldigt surr på nedre däck där det serverades kaffe och goda, sega frallor.
Jag hade med mig 15 liter jordgubbar från Skåne som inte minst barnen åt med god aptit. Under resan på Mälaren berättade kapten på ett mycket trevligt sätt om fartyget och dagens resrutt. Vid 11-tiden var det dags för ett eller flera glas mousserande vin.
Birka och Björkö var hårt trafikerade denna lördag så vi fick lägga till vid en reservbrygga. Det blåste ”fel” vind så kapten Thörnqvists sjömanskap sattes på ordentligt prov när han med klen motor, en propeller och ett akterroder mjukt och fint manövrerade fartyget in till kajen.
Besöket i Birka uppskattades mycket av gästerna, som i de flesta fall aldrig varit där och det visade sig att ungarna hade flest frågor att ställa till guiden. Promenaden på Björkö hade också det goda med sig att aptiten och hungern inför skärgårdsbuffén stegrades.
Klockan 14.00 bordade vi fartyget igen och då hade Monsieur Arnaud and hans crew dukat upp en fantastiskt fin buffé. Barnen fick börja så att de vuxna i lugn och ro kunde ta för sig under lugna förhållanden. Det blev ett ordentligt surrande och snapsvisesjungande i matsalen på övre däck och alla tyckte att det var en magnifik måltid. Öl och vin gick åt i goda mängder men till avecbrickan kom vi aldrig! Då vad det nämligen dags att lämna fartyget i Nybroviken igen. Jag tror att Monsieur Arnaud kan bekräfta att gästerna hade ätit med synnerligen god aptit – ett mycket gott betyg.
Sammantaget således en mycket, mycket trevlig dag med sällsynt fina arrangemang och utan missöden. Och jag är säker på att alla gästerna numera är goda ambassadörer för Strömma och de fina utflyktsmöjligheter man erbjuder.
Torbjörn Sandberg
Födelsedagsfirande med lunch och besök på Birka i juni 2016

 

Kontakta oss!
Har du frågor? Kontakta oss gärna på tel 08-12 00 40 42 eller skicka ett mail till: arrangemang@stromma.se

Här kan du läsa mer om att hyra ett fartyg i Stocholms skärgård >>