11
Sverige
Stockholm

Krögare & menyer

Restaurateurs & menus

Mat & dryck ombord

Visa mindre Läs mer

Stromma arbetar för att minska användningen av bränsle och energi samt gå över till förnybara bränslen och rena energikällor.

Stromma har ambitiösa mål för vårt hållbarhetsarbete – ett av dem är att minska CO2-utsläppen med 50 % till 2030.

På Stromma arbetar vi kontinuerligt med att minska vår användning av plast. Våra ansträngningar minskade vår plastförbrukning med 1 097 kg under ett år.

Rädda Östersjön – Stromma och Världsnaturfonden (WWF) har ingått ett partnerskap där vi tillsammans arbetar för ett renare Östersjön.

Stromma har tillsammans med WWF och lokala partners lagt ut Seabins (havssoptunnor) för att förbättra miljön i och kring Östersjön.

Andreas Clemmedsson

Andreas Clemmedsson

M/S Östanå I & M/S Angantyr

Andreas Clemmedsson välkomnar dig ombord M/S Östanå I och M/S Angantyr. Här serveras vällagad och god mat gjord på svenska råvaror.

Johan Henriksson & Joakim Lindblom

Johan Henriksson & Joakim Lindblom

M/S Strömma Kanal, M/S Evert Taube, M/S Enköping & M/S Gustaf III

Johan och Joakims passion för god mat lagad från grunden med svenska och asiatiska smaker gör att menyerna ombord är en fest för...

Jesper Taube & Maria Svensson

Jesper Taube & Maria Svensson

M/S Waxholm III

”Vår önskan är att göra ert besök ombord till en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder vänlig service och god mat, tillagad ombord på...

Jens Nykvist

Jens Nykvist

M/S Mälar Victoria

Jens Nykvist har arbetat som kock, köksmästare och krögare i drygt 20 år, i Stockholm och i schweiziska Champéry.

Arnauld Eygun

Arnauld Eygun

M/S Gustafsberg VII

"Jag lagar klassisk mat i modern tappning. Inspirationen hämtar jag från skärgårdsmiljön och våra vackra sekelskiftesfartyg."

Hjalmar Litzén & Daniel Tingström

Hjalmar Litzén & Daniel Tingström

S/S Stockholm & M/S Cinderella II

Ombord S/S Stockholm och M/S Cinderella II med Hjalmar och Daniel möter du säsongsanpassad och lokalproducerad mat med råvaror från...
Tack! Du är nu anmäld till vårt nyhetsbrev.
Den här hemsidan stöjder inte Internet Explorer, för att sidan ska fungera korrekt rekommenderar vi att använda en annan browser, t.ex. Microsoft Edge eller Google Chrome.