Nyårskryssning

Fira nyår ombord ett av våra vackra skärgårdsfartyg

#strommastockholm #newyearcruise

från SEK 1699

Fira nyår ombord ett av våra anrika skärgårdsfartyg - en oslagbar upplevelse och en kväll du kommer att minnas!

Ombord vackra S/S Stockholm och M/S Gustafsberg VII serveras fantastiska nyårsmenyer som är komponerade speciellt för denna kväll. Vid tolvslaget lyser fyrverkerierna upp Stockholm och du har första parkett. Fyrverkerierna kan ses från fartygens salonger eller ute på däck.

Nyårsfirande ombord S/S Stockholm
Kvällen ombord S/S Stockholm inleds med ett glas champagne som välkomstdrink och fortsätter sedan med en specialkomponerad nyårsmeny. Efter en makalös middag i de eleganta salongerna ser du vid tolvslaget fyrverkerierna lysa upp nyårsnatten.

Nyårsfirande ombord M/S Gustafsberg VII
Kvällen öppnas med ett glas champagne tillsammans med ett par väl utvalda aptitretare. Till middag serveras en specialkomponerad femrättersmeny med ost och dessert och vid tolvslaget firar vi in det nya året och åskådar fyrverkerierna.

Välj din resa:

Nyårskryssning med M/S Gustafsberg VII

5tim

Välkommen ombord anrika M/S Gustafsberg VII för ett helt unikt nyårsfirande. I priset ingår en specialkomponerad femrättersmeny och ett glas champagne med tilltugg som inledning av kvällen. Menyn är skapad av krögaren Malin Söderström. Fira in det nya året från stans bästa fönsterbord med första parkett till tolvslagets fyrverkerishow över Stockholm.

Nyårskryssning med M/S Gustafsberg VII

Turfakta

Säsong:

31 dec 2018 - 01 jan 2019

Avgångsplats:

Strandvägen, kajplats 15.

Matkryssning

Turens längd:

5tim

Beskrivning:

Avgång kl. 20.00

WC

Nyår ombord S/S Stockholm

5tim

Välkommen att fira en magisk nyårsafton ombord eleganta S/S Stockholm. I priset ingår en specialkomponerad nyårsmiddag och ett glas champagne som välkomstdrink. Du har också första parkett till tolvslagets fyrverkerishow! För kvällens meny står krögarna Hjalmar Litzén, Daniel Tingström och Jacob Bergström.

Nyår ombord S/S Stockholm

Turfakta

Säsong:

31 dec 2018 - 01 jan 2019

Avgångsplats:

Strandvägen, kajplats 16.

Matkryssning

Turens längd:

5tim

Beskrivning:

Avgång kl. 20.00

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend