Julbord lunch

Jullunch i Stockholms skärgård

#julbordskryssning #strommastockholm

M/S Östanå I
från SEK 499

Gå ombord en av Strömma Kanalbolagets anrika skärgårdsbåtar och njut av en härlig jullunch med klassiska svenska julrätter som gravad lax, olika sorters sill, köttbullar, prinskorvar, Janssons frestelse, julkorvar, julvört, chokladbräck och flera andra godsaker.

Traditionell jullunch ombord M/S Enköping
Ombord på M/S Enköping, världens äldsta havsgående passagerarfartyg som fortfarande är i trafik, kan du avnjuta ett traditionellt julbord av högsta kvalitet.

Genuin skärgårdsjul ombord M/S Östanå I
Lilla charmiga M/S Östanå I som byggdes 1906, har endast plats till 60 personer vilket ger möjlighet till en mer intim jullunch i genuin skärgårdsmiljö för mindre sällskap. På M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet och därefter välkomnas du till den uppdukade dessertbuffén.

*Fri avbokning upp till 24 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor


Klassisk julbuffé i elegant miljö – lunch M/S Enköping

2tim

Krögare: Arnauld Eygun & Jan Ingvarson. På ett av världens äldsta fartyg, i de ombonade och vackra fartygssalongerna, dukar våra fartygskrögare upp en klassisk julbuffé. På buffébordet samsas traditionella julrätter såsom kaviarströmming, inlagd sill, pressylta, rökt reninnanlår med nya julfavoriter som rostade grönsaker, ugnsbakad broccoli med kapris och pecanpaj.

Turfakta

Säsong: 23 november 2017 - 23 december 2017

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 6

12:00 - 14:00
Se samtliga avgångar under fliken Tidtabell.
Barn 6-15 år: Halva priset. Barn 0-5 år: Gratis.

Bordsserverade utvalda julfavoriter – lunch M/S Östanå I

2tim

Krögare: Malin Söderström. Ombord på stilfulla M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet i fyra olika dukningar. Måltiden avslutas med en härlig dessertbuffé i aktersalongen. Malins julbord kan beskrivas med orden vilt, grönsaker, miljöhänsyn och tradition med modern twist. Här serveras exempelvis Gubbröra, kryddsotad lax, vildsvinsskinka, endiver med granatäpple, gräddkokt grönkål och mandarinkaka.

Turfakta

Säsong: 06 december 2017 - 23 december 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 15

12:00 - 14:00
Se samtliga avgångar under fliken Tidtabell.
Barn 6-15 år: Halva priset. Barn 0-5 år: Gratis.

Vi rekommenderar även

Julbord eftermiddag

Vällagad julmat på sekelskiftesfartyg

2tim 30min
På våra julbord hittar du traditionella rätter som inlagd sill, Janssons frestelse, prinskorv, julskinka och allt annat som hör julens smaker till. Våra...

Julbord kväll

Klassiska julbord i Stockholms skärgård

3tim
Upplev Strömma Kanalbolagets traditionella julbord till sjöss! Ombord på fartygen bjuder krögarna på klassiska julbufféer kryddade med sin personliga prägel. ...
M/S Gustafsberg VII, julbord Stockholms skärgård

Hyr ett julfartyg i skärgården

Privat fartyg med julbord i Stockholms skärgård

Höj julstämningen och bjud in till ett julbord på ett alldeles eget julfartyg! Ombord på våra skärgårdsfartyg är julatmosfären på topp.