Julbord lunch

Jullunch i Stockholms skärgård

#julbordskryssning #strommagroup

från SEK 499

Gå ombord en av våra anrika skärgårdsbåtar och njut av en härlig jullunch med klassiska svenska julrätter som gravad lax, olika sorters sill, köttbullar, prinskorvar, Janssons frestelse, julkorvar, julvört, chokladbräck och flera andra godsaker.

Traditionell jullunch på M/S Enköping
Ombord på M/S Enköping, världens äldsta havsgående passagerarfartyg som fortfarande är i trafik, kan du avnjuta ett traditionellt julbord av högsta kvalitet.

Genuin skärgårdsjul på M/S Östanå I
Lilla charmiga M/S Östanå I som byggdes 1906, har endast plats till 60 personer vilket ger möjlighet till en mer intim jullunch i genuin skärgårdsmiljö för mindre sällskap. På M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet och därefter välkomnas du till den uppdukade dessertbuffén.


Klassisk julbuffé i elegant miljö – lunch M/S Enköping

2tim

Krögare: Arnauld Eygun & Jan Ingvarson. På ett av världens äldsta fartyg, i de ombonade och vackra fartygssalongerna, dukar våra fartygskrögare upp en klassisk julbuffé. På buffébordet samsas traditionella julrätter såsom kaviarströmming, inlagd sill, pressylta, rökt reninnanlår med nya julfavoriter som rostade grönsaker, ugnsbakad broccoli med kapris och pecanpaj.

Turfakta

Säsong: 23 november 2017 - 23 december 2017

Avgår från: Nybrokajen, kajplats 6

12:00 - 14:00
Se samtliga avgångar under fliken Tidtabell.

Bordsserverade utvalda julfavoriter – lunch M/S Östanå I

2tim

Krögare: Malin Söderström. Ombord på stilfulla M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet i fyra olika dukningar. Måltiden avslutas med en härlig dessertbuffé i aktersalongen. Malins julbord kan beskrivas med orden vilt, grönsaker, miljöhänsyn och tradition med modern twist. Här serveras exempelvis Gubbröra, kryddsotad lax, vildsvinsskinka, endiver med granatäpple, gräddkokt grönkål och mandarinkaka.

Turfakta

Säsong: 06 december 2017 - 23 december 2017

Avgår från: Strandvägen, kajplats 15

12:00 - 14:00
Se samtliga avgångar under fliken Tidtabell.

Vi rekommenderar även

Jul på Vaxholms Kastell

Julens smaker på Gustav Vasas fästning

Julbord eftermiddag

Vällagad julmat på sekelskiftesfartyg

2tim 30min
På våra julbord hittar du traditionella rätter som inlagd sill, Janssons frestelse, prinskorv, julskinka och allt annat som hör julens smaker till. Våra...
Kan snart bokas

Nyårskryssning

Fira nyår ombord S/S Stockholm

Fira nyårsafton ombord på S/S Stockholm! Som sig bör bjuds ni på en kulinarisk upplevelse med canapéer, hummer, oxfilé och läckra desserter på menyn.