Hjalmar Litzén, Daniel Tingström & Jacob Bergström

S/S Stockholm

S/S Stockholm, matsal övre däck

Våra krögare ombord S/S Stockholm är Hjalmar Litzén, Daniel Tingström och Jacob Bergström. De har tillsammans många år i branschen och drivit restaurang och krog över hela världen. 

“Vi vill hitta stamgäster som kan komma flera gånger i veckan till båten. Gästerna ska kunna komma ner på båten väl före avfärd och stanna kvar långt senare efter angörande.
S/S Stockholm skall vara en båt för alla tillfällen, från en enkel AW till guldbröllopet.”

Hjalmar Litzén har jobbat i restaurang- och krogbranschen sedan 90-talet och ägt flera krogar både i Sverige och utomlands. Han har bland annat drivit Sjögräs, Andalusiska Hunden, Hemavans Högfjällshotell och Fiore vid djurgårdsbron.

Daniel Tingström har lång erfarenhet av att driva restaurang och krog - i Stockholm, London, Norrland, Karibien och på Gotland.

Jacob Bergström är bland annat utbildad kock på Cordon Bleu och examinerad sommelier från Restaurangakademien. Jacob ägde och drev tidigare fyra restauranger (Jacobskedjan) och har även varit restaurangchef på flera välrenommerade krogar i Stockholm och utomlands.

På S/S Stockholm med Hjalmar, Daniel och Jacob möter du säsongsanpassad och lokalproducerad mat & dryck med råvaror från skärgården. Hit kommer du förbi för en enkel AW eller bokar in en helkväll med vännerna i avslappnad och skön miljö.  

Andra har också tittat på:

We also recommend