Hyra båt – Stockholms skärgård

Our fleet

Fakta om våra fartyg

Vad kan vara bättre än att hyra en egen båt för fest i Stockholms skärgård? I restaurangflottan finns våra klassiska skärgårdsbåtar med en historia från slutet av 1800-talet och början av 1900-talet, och även modernare båtar från 1900-talets slut. Hos oss kan du också hyra en härlig sailing yacht, som är perfekt för mindre sällskap som exempelvis ledningsgrupper.

Bröllop, Kick-Off eller julfest i skärgården?
Vår båtcharter är ett utmärkt alternativ för dig som söker efter en festlokal. Du kan hyra ett fartyg med plats för sällskap från 5 personer upp till cirka 350 personer. Är det dags för bröllop, julfest, födelsedagsfest, företagsevent eller Kick-Off? Sitt lugnt i båten – vi hjälper dig med planeringen.

Möt dina kunder på en skärgårdsbåt
Förutom att våra båtar är trevliga festvåningar passar de, med sina generösa mingel- och exponeringsytor, även perfekt för produktlanseringar, mässor och utställningar. Fartygen passar också för enklare möten där samtal är viktigare än teknisk utrustning. De flesta av våra båtar är utrustade med wifi.

Båtcharter för transport, mingel och sightseeing
Våra transport-och mingelbåtar finns i flera storlekar och modeller – från den pittoreska M/S Sjöfröken som byggdes redan 1875 till de moderna och snabbgående Cinderellabåtarna. Dessutom kan du hyra våra delfinbåtar som även används av Stockholm Sightseeing vid guidade turer runt om i Stockholm. Bland delfinbåtarna är mingelbåten M/S Delfin IV populär då den lämpar sig utmärkt för just mingel.

Kontakta oss gärna på 08-12 00 40 42 eller fyll i en offertförfrågan så hjälper vi dig att hitta rätt båt för just ditt sällskap.

Sekelskiftesfartyg

Classic ships

Hyr en klassisk skärgårdsbåt

Moderna båtar

Modern ships

Hyr segelbåt & moderna fartyg

1

Transport- och mingelbåtar

Transport/sightseeing boats

Hyr bästa transporten till festen