Strömma Kanalbolagets krögare utsedd till årets hållbarhetskock!

2017-11-14
Strömma Kanalbolagets krögare utsedd till årets hållbarhetskock!

Stort grattis till KC Wallberg – som är utsedd till Årets Hållbarhetskock av föreningen Vi Konsumenter. KC Wallberg är krögare ombord våra flytande restauranger, M/S Prins Carl Philip och S/S Drottningholm.

– Det är fantastiskt roligt eftersom det ligger så mycket tid och engagemang bakom de senaste 15 åren som jag har fokuserat och arbetat kring just hållbarheten. Det finns dock givetvis mycket kvar att göra och hoppas att jag och mina härliga kollegors investering inspirerar även för andra, då blir det en dubbel hållbar lycka. Nu jobbar vi på och fortsätter att utveckla oss, säger KC Wallberg, Årets Hållbarhetskock 2017.

Föreningen Vi Konsumenter är en ung, fristående och partipolitiskt obunden organisation för alla konsumenter. Föreningen har tydliga kriterier för belöningsmottagaren:

Belöningsmottagaren har fokus på hållbarhetsaspekter i hela kedjan – från gård till bord
Restaurangen arbetar med att minska svinnet och tillämpar källsortering
Restaurangen bör vid varje tillfälle servera välsmakande måltider, tillverkade av råvaror där lokal produktion har prioriterats
På menyn bör det alltid finnas vegetariska och hälsosamma rätter


Följ med på julbordskryssning ombord M/S Prins Carl Philip

Missa inte KC Wallbergs julbordskryssning med M/S Prins Carl Philip. På sina julbord lägger KC stor vikt på biodynamisk vällagad mat från grunden, helt utan tillsatser. Här kan du läsa allt om KC Wallbergs julbord i Stockholms skärgård

Hyr ett julfartyg – unikt och prisvärt!
I hyran av M/S Prins Carl Philip ingår välkomstglögg, julbordsbuffé, kockar och serveringspersonal.
Lunch (2 tim) från 483 kr/pers
Eftermiddag (3 tim) från 636 kr/pers
Kväll (4 tim) från 753 kr/pers
Exkl moms.
Skicka offertförfrågan här