Jultips! Malin Söderströms julbord i Stockholms skärgård

2017-10-10
Jultips! Malin Söderströms julbord i Stockholms skärgård

Det här är Malin Söderström. Hon är krögare ombord två av Strömma Kanalbolagets ståtliga julbordsfartyg i Stockholms skärgård, M/S Östanå I och M/S Gustafsberg VII. Malin var den första kvinnliga medlemmen i svenska kocklandslaget och hon har mångårig erfarenhet från restaurangbranschen. Malin har även medverkat i programmet Kockarnas kamp, skrivit flera kokböcker och nominerats till Dagens Nyheters restaurangpris Gulddraken.

Julbord med fokus på vilt & vegetariskt

Miljöhänsyn och tradition med modern twist – med vilt och vegetariskt i fokus, så presenterar Malin sina julbordskryssningar.

Bordsserverade utvalda julfavoriter – ombord M/S Östanå I
Ombord charmiga M/S Östanå I serveras julrätterna vid det egna bordet i fyra olika dukningar. Här serveras exempelvis Gubbröra, kryddsotad lax, vildsvinsskinka, endiver med granatäpple och gräddkokt grönkål. Måltiden avslutas med en härlig dessertbuffé i aktersalongen.
Se hela julbordsmenyn (pdf)

Boka lunch, 499:-/person >>
Boka eftermiddag 649–599:-/person >>
Boka kväll 699–749:-/person >>

Välsmakande vilt med gröna inslag – ombord M/S Gustafsberg VII
Vid ombordstigandet på anrika M/S Gustafsberg VII står den första serveringen av sill uppdukad vid ditt bord. Därefter välkomnas du till den välfyllda buffén med läckerheter som rökta laxfenor, vildsvinsskinka, viltpaté, bakad inkokt savojkål med bakat äpple och helbakad rotselleri med tryffelsmör.
Se hela julbordsmenyn (pdf)

Boka eftermiddag 599–649:-/person >> 
Boka kväll 699–749:-/person >>

 
Se alla Strömma Kanalbolagets julbordskryssningar 2017 >>