Jürgen Röder

M/S Cinderella I, M/S Cinderella II, M/S Askungen

Jürgen Röder är kökschef ombord på våra tre fartyg M/S Cinderella I, M/S Cinderella II och M/S Askungen. Jürgens vision är att servera smakfulla rätter anpassade till säsongens utbud av närodlade råvaror.

"Med mina 36 år i yrket så har jag hunnit jobba med mat från världens alla hörn. Jag har erfarenheter från både Tyskland, Schweiz och från kryssningsfartyg runt jorden".

Tillsammans med kaptenen och all personal ombord ser Jürgen till att du som gäst får en trivsam och minnesvärd upplevelse ombord.

Varmt välkommen ombord!

Vi rekommenderar även

KC Wallberg

M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm

Matentreprenören KC Wallberg har drygt sju års gastronomiska studier i ryggen och har varit verksam i branschen i tjugo år.

Arnaud Eygun & Jan Ingvarson

M/S Enköping, Angantyr & Gustaf III

"Vi lagar klassisk mat i modern tappning. Inspirationen hämtar vi från skärgårdsmiljön och våra vackra sekelskiftesfartyg."

Jesper Taube & Maria Svensson

S/S Stockholm & M/S Waxholm III

”Vår önskan är att göra ert besök ombord till en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder vänlig service och god mat, tillagad ombord på ett klassiskt sätt.”