Arnaud Eygun & Jan Ingvarson

M/S Enköping, Angantyr & Gustaf III

Arnaud Eygun och Jan Ingvarson driver restaurangerna ombord på våra skärgårdsbåtar M/S Gustaf III, M/S Angantyr och M/S Enköping. De driver också restaurangen "Ett rum och kök catering". Vid båtcharter dukar de gärna upp med frukost eller snittar, tilltugg och drinkar och vips förvandlas transporten till ett litet mingelevent!

"Vi lagar klassisk mat i modern tappning. Inspirationen hämtar vi från skärgårdsmiljön och våra vackra sekelskiftesfartyg. Råvaror hämtas från land och hav - helst i närområdet, med ett stort inslag av svenska grönsaker. Allt lagas i köken ombord, med utsikt över vattnet. Väl mött!"

Arnaud Eygun
Arnauld Eygun, fransman bosatt i Sverige sedan 1976. Är kockutbildad i Stockholm och har arbetat i Frankrike 1986-1990 på bland annat l'Amandier i Mougin, Moulin de Mougins samt Pavillon d'Elyssé i Paris.

Jan Ingvarson
Jan Ingvarson, kockutbildad på la Varenne i Paris, har bland annat arbetat hos Michel Rostang i Paris och hos Erik Lallerstedt på Strandvägen i Stockholm innan han 1983 öppnade "Ett rum och kök" på Nybrogatan.

Andra har också tittat på:

We also recommend