Krögare & menyer

Restaurateurs & menus

Mat & dryck ombord

Söker du en matupplevelse utöver det vanliga? Då är restaurangerna ombord våra skärgårdsbåtar i Stockholms skärgård och Mälaren ett utmärkt val. Våra krögare lagar mat av noggrant utvalda råvaror och menyerna inspireras av skärgården och med omtanke för miljön. Vi samarbetar med Världsnaturfonden WWF och våra menyer är enligt deras rekommendation. Följ med på en av våra omtyckta matkryssningar eller hyr en egen båt för den stora festen. För menyer, se respektive fartyg.

För gruppbokningar, kontakta oss gärna på tel 08-12 00 40 42 eller fyll i en offertförfrågan så hjälper vi dig att hitta rätt arrangemang för just ditt sällskap.

KC Wallberg

KC Wallberg

M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm

Matentreprenören KC Wallberg har drygt sju års gastronomiska studier i ryggen och har varit verksam i branschen i tjugo år.

Malin Söderström

Malin Söderström

M/S Gustafsberg VII

Malin Söderström var den första kvinnliga medlemmen i svenska kocklandslaget och hon har mångårig erfarenhet från restaurangbranschen.

Johan Henriksson

Johan Henriksson

M/S Strömma Kanal, M/S Evert Taube

Johans passion för god mat lagad från grunden gör att menyerna ombord är en fest för smaklökarna.

Jesper Taube & Maria Svensson

Jesper Taube & Maria Svensson

M/S Waxholm III

”Vår önskan är att göra ert besök ombord till en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder vänlig service och god mat, tillagad ombord på ett klassiskt sätt.”

Jürgen Röder

Jürgen Röder

M/S Cinderella I, M/S Cinderella II, M/S Askungen & M/S Eskil

Jürgen Röders vision är att servera smakfulla rätter anpassade till säsongens utbud av närodlade råvaror.

Jens Nykvist

Jens Nykvist

M/S Victoria

Jens Nykvist har arbetat som kock, köksmästare och krögare i drygt 20 år, i Stockholm och i schweiziska Champéry.

Arnaud Eygun & Jan Ingvarson

Arnaud Eygun & Jan Ingvarson

M/S Enköping, Angantyr & Gustaf III

"Vi lagar klassisk mat i modern tappning. Inspirationen hämtar vi från skärgårdsmiljön och våra vackra sekelskiftesfartyg."
S/S Stockholm, matsal övre däck

Hjalmar Litzén, Daniel Tingström & Jacob Bergström

Hjalmar Litzén, Daniel Tingström & Jacob Bergström

S/S Stockholm

Ombord S/S Stockholm med Hjalmar, Daniel och Jacob möter du säsongsanpassad och lokalproducerad mat med råvaror från skärgården.

Andreas Clemmedsson

Andreas Clemmedsson

M/S Östanå I

Andreas Clemmedsson välkomnar dig ombord M/S Östanå I. Här serveras vällagad, god och enkel mat gjord på svenska råvaror.
;