M/S Cinderella II

Snabb, bekväm och ljudlös

Besättningen ombord M/S Cinderella II ger er det bästa av skärgården. Maten som serveras har sin bas i svenska råvaror med fokus på närodlade produkter. Krögare ombord är Jürgen Röder.

M/S Cinderella II har två stora soldäck och två matsalar som gör det till en mycket bekväm resa med bra utsikt. Vattenjetdriften gör att fartyget är snabbgående samtidigt som det innebär en tyst och vibrationsfri gång.

Tillgänglighet
M/S Cinderella II är handikappanpassad och det går bra att ta sig ombord med rullstol. Restaurangen är ej tillgänglig med rullstol men vi kan även duka upp till lunch och middag på huvuddäck.

Krögare : Jürgen Röder

Maxkapacitet : 350

Telefon : +46 8 12 00 40 42

Pris : från 6800 SEK per timme ((exkl. moms))

Information

Byggår: 1987 
Matsal, övre däck: 69
Salong, övre däck: 14
Matsal, huvuddäck: 100  
Buffé: 89
Resa/drinkarrangemang: 350
Min antal: 40
Soldäck:
Ja
Wifi: Ja    
Tillgänglighet:
Tillgängligt med rullstol. Handikappanpassad WC finns ombord.

Prisinformation

Fartygshyran varierar beroende på datum och typ av arrangemang. Lämna dina önskemål i en offertförfrågan så återkommer vi till dig med ett kostnadsförslag. Hyrpriset är exklusive moms.

Menyer vid charter 2017

Bordsplan


Fartyget byggdes 1987 på varvet Marinteknik AB i Öregrund.

Under ett par år trafikerade M/S Cinderella II vattnen utanför Frankrike under namnet M/S Navix. Då utrustades hon med strålkastare längs sidorna som under mörka höstkvällar nu lyser upp skärgården.

Tidigare namn

Cinderella, Cinderella West, Navix

Visste du att...

Detta var den första av tre Cinderella-båtar som byggdes. Den fick då namnet Cinderella. Efter sin vända i Frankrike hade Strömma redan köpt den tredje båten som hade fått namnet Cinderella I. Därför fick detta fartyg namnet Cinderella II när hon återvände till Sverige.