Hyr M/S Enköping för en helkväll

Din privata festvåning i skärgården

#strommastockholm

Planerar du en stor fest och letar efter en passande festvåning? Varje fredag och lördag har du möjlighet att för privat bruk hyra världens äldsta passagerarfartyg, M/S Enköping. Krögarna Arnauld Eygun och Jan Ingvarsson ser till att ni får en minnesvärd afton ombord. Det här är ett riktigt prisvärt val av festvåning – i priset ingår allt från porslin till personal och städning. Det är bara mat och dryck som tillkommer.

À la carte-middag eller buffé
Vi tar er med på en fem timmar lång kryssning genom Stockholms skärgård, och under tiden får ni njuta av en vällagad middag ombord. Ni väljer själva i förväg vilken av våra chartermenyer ni önskar, alternativt att ni kontaktar oss så ordnar vi en middagsbuffé.

Middag, mingel och dans
M/S Enköping är ett perfekt val för den stora festen. Här finns två vackra matsalar och ett härligt soldäck. Matsalen på huvuddäck passar särskilt bra för mingel och dans. Ombord finns musikanläggning, där du kan ansluta din egen musik. När båten kommer i hamn, ligger den kvar vid kaj i ytterligare två timmar. 

Så här ser kvällen ut:
18:00 Välkomstdrink. Båten lämnar Nybrokajen.
19:00–21:30 Middag
23:00 Båten lägger åter till vid Nybrokajen.
21:30–00:45 Dans, bar och mingel
01:00 Kvällen avslutas

Här kan du läsa mer om fartyget och de olika menyvalen M/S Enköping >>

Priser 2018
Prisexempel: 27.000:- inkl moms (hyra fredag eller lördag). I priset ingår: Båthyra 7 timmar, personal, dukning och städning. Kostnad för mat och dryck tillkommer.

Vi rekommenderar även

M/S Waxholm III

Hyr en skärgårdsbåt

Middagskryssning på sekelskiftesfartyg

Hyr ett av våra vackra sekelskiftesfartyg för en kväll och upplev den exklusiva känslan av en "egen" båt till ett pris som oftast inte överstiger en vanlig...

Företagspaket – Birka

Upplev vikingatiden tillsammans

Upplev Birka Vikingastaden med dina kollegor eller vänner under en dag! I våra paket ingår båtresa, lunch, guidad visning & entré till museet.

Kräftskiva på Badholmen

Kräftbuffé på en egen ö i Vaxholm

På Badholmen, alldeles intill Vaxholms Kastell, hittar ni allt som hör ett kräftkalas till – vacker skärgård, solnedgång, dignande kräftfat och läckra...