Fest, event & Kick-Off

Företagsevent i Stockholms skärgård

Arbete i all ära, men ibland behöver man koppla av tillsammans med sina arbetskamrater. Eller affärskontakter, för den delen. Vi på Strömma hjälper dig gärna att planera er företagsfest, Kick-Off, event och aktiviteter i Stockholms skärgård. Vår genuina mat ombord på våra båtar tillagas av noggranna kockar som sätter ihop spännande menyer och dryckesförslag.

Välkommen att kontakta oss på 08-12 00 40 42 eller fyll i en offertförfrågan så hjälper vi dig att hitta rätt arrangemang för just ditt företag.

M/S Waxholm III

Hyr en skärgårdsbåt

Middagskryssning på sekelskiftesfartyg

Hyr ett av våra vackra sekelskiftesfartyg för en kväll och upplev den exklusiva känslan av en "egen" båt till ett pris som oftast inte överstiger en vanlig...

Långlunch via Möja

Lunchkryssning i skärgården

5tim 35min
Följ med på en resa genom skärgården och njut av mat, dryck och utsikt! Du åker med M/S Cinderella I förbi smultronställen som Vaxholm, Grinda, Finnhamn,...

En kväll på Kastellet

Aktivitet och middag

Boka en kväll med middag och lagaktiviteter på Kastellet! Välj mellan Fångarna på Kastellet, Lagkamp eller Uppdrag Kastellet.

Företagspaket – Birka

Upplev vikingatiden tillsammans

Upplev Birka Vikingastaden med dina kollegor eller vänner under en dag! I våra paket ingår båtresa, lunch, guidad visning & entré till museet.

Sommarkväll på Badholmen

Grillbuffé i skärgården

Njut av en härlig sommarkväll med grillbuffé, kubb, boule, volleyboll och god dryck på skärgårdsön Badholmen utanför Vaxholm.

Hyr M/S Enköping för en helkväll

Din privata festvåning i skärgården

Planerar du en stor fest? Varje fredag och lördag har du möjlighet att för privat bruk hyra världens äldsta passagerarfartyg, M/S Enköping.

Kräftskiva i Stockholms skärgård

Hyr ett eget fartyg

Bjud in till årets kräftskiva ombord en alldeles egen skärgårdsbåt! I priset ingår fartygshyra och kräftbuffé!

Kräftskiva på Badholmen

Kräftbuffé på en egen ö i Vaxholm

På Badholmen, alldeles intill Vaxholms Kastell, hittar ni allt som hör ett kräftkalas till – vacker skärgård, solnedgång, dignande kräftfat och läckra...