Middagskryssning i Göteborgs Skärgård

Middag ombord M/S Carl Michael Bellman

Välkommen åter 2019

#strommacom #strommagoteborg

från SEK 615

Välkommen ombord M/S Carl Michael Bellman för en kväll där sällskap och mat står i fokus! Under denna tretimmars båttur får du avnjuta en två- eller trerätters middag samtidigt som båtens panoramafönster bjuder på vacker utsikt över Göteborgs södra skärgård. Under Maj, juni och september avgår vi en till två gånger i veckan från Lilla Bommen i Göteborg.

Bordsserverad sillbuffé & varmrätt ingår
Kvällen startar med ett glas mousserande vin i baren på övre däck, för att sedan fortsätta en trappa ner i båtens matsal. Slå er ner till bords och sällskapa kring en härlig middag som inleds med den svenska sillen och klassiska tillbehör. Till huvudrätt får du välja mellan kött, fisk och vegetariskt på plats ombord.

Boka en platåserverad efterrättsbuffé
I samband med bokningen har du möjlighet att toppa upplevelsen ytterligare genom att förbeställa dessert. Kvällen avslutas då på bästa sätt med båtens platåserverade efterrättsbuffé.

Förstklassig utsikt över Göteborgs skärgård
Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön och förstklassig service. Det bekväma och moderna fartyget har en ljus och luftig matsal med panoramafönster i bottenplan och bjuder er på unik utsikt medan båten kryssar fram i skärgården. Övre däck med bar och soffor rymmer också ett stort soldäck där du kan njuta av sol och salta havsvindar. Under turen passerar vi välkända öar som exempelvis Styrsö, Donsö och Brännö.

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Carl Michael Bellman för mer information.

Välj din resa:

Middagskryssning i Göteborgs Skärgård

3tim

Välkommen ombord M/S Carl Michael Bellman för en två-eller trerätters middag. En helkväll med god mat, gott sällskap och vackra vyer. I priset ingår båtresa, 1 glas mousserande vin, sillbuffé och en varmrätt. Dessertbuffé kan bokas som tillval.

Middagskryssning i Göteborgs Skärgård

Turfakta

Säsong:

15 maj - 26 sep 2019

Avgångsplats:

Lilla Bommen

Turens längd:

3tim

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset Barn 0-5 år: Gratis

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend