Brunch i Göteborgs skärgård

Brunchkryssning ombord M/S Carl Michael Bellman

Välkommen åter 2019

#brunchcruise #strommagoteborg

från SEK 510

Varje lördag och söndag kastar M/S Carl Michael Bellman loss från kajen i Lilla Bommens gästhamn för en tre timmar lång brunch i Göteborgs södra skärgård.

Brunchbuffé med ett välfyllt dessertbord
På buffébordet hittar du alltifrån lax och skärgårdens klassiska sillar till hemlagade köttbullar, ostbricka och vackra och fräscha sallader. Allt du kan tänka dig för en perfekt brunch. Du har gott om tid att njuta av läckerheterna men se till att lämna lite plats åt desserterna.

Avkoppling och förstklassig utsikt
Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön och förstklassig service. Det bekväma och moderna fartyget har en ljus och luftig matsal med panoramafönster i bottenplan och bjuder er på unik utsikt medan båten kryssar fram i skärgården. Övre däck med bar och soffor rymmer också ett stort soldäck där du kan njuta av sol och salta, friska havsvindar.

En av Göteborgs bästa bruncher
Vår krögare Lotta Bäckström välkomnar dig till sin restaurang med öppen famn. Vi är mycket stolta över vår brunch – den är lika vacker som god. Buffén består av färska råvaror som levereras samma morgon och tillagas ombord av Lotta och hennes fantastiska kockar. Med lång erfarenhet från restaurangbranschen utlovar vi tillsammans med Lotta en av de bästa bruncher Göteborg har att erbjuda!

Hyr hela båten!
Är det fest eller bröllop på gång? Då kan du överraska med en flytande festlokal. Besök M/S Carl Michael Bellman för mer information.

Välj din resa:

Brunchkryssning i Göteborgs skärgård

3tim

Brunchkryssning med M/S Carl Michael Bellman i Göteborgs södra skärgård. Vi avgår från Lilla Bommens gästhamn för en tretimmars kryssning. I priset ingår kryssning och brunchbuffé.

Brunchkryssning i Göteborgs skärgård

Turfakta

Säsong:

06 apr - 13 okt 2019

Avgångsplats:

Lilla Bommen kl.12:00

Matkryssning

Turens längd:

3tim

Beskrivning:

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis.
I priset ingår buffé och båtresa.

Notera:

Ingen trafik 21-23 juni 2019.

WC

Andra har också tittat på:

We also recommend