Julpaddan till Liseberg

Sightseeingtur med julmusik och glögg

#julpaddan #paddan

Resan börjar redan på kajen med värmande glögg och pepparkakor vid brasan. Ombord njuter ni av vyerna, härlig julmusik och roande guidning. Väl på Liseberg kan ni ta del av gammaldags julmarknad, julshower, isbana, julbord och mycket mera.

Lisebergs julmarknad
Låt de fem miljoner juleljusen visa vägen in i Lisebergs stämningsfulla vinterland. Strosa runt i det varma skenet från julmarknadens bodar, se virvlande vackra isshower, hitta unika klappar i Lisebergs designmarknad, hälsa på i tomtefars julverkstad och krama en vintervit Lisebergskanin. Lisebergs vinterland har upplevelser för gammal som ung.

Läs mer på www.liseberg.se

Julpaddan och inträde till Liseberg

Se Göteborgs bästa sevärdheter från ett paddperspektiv med julmusik, värmande glögg och en guide som berättar om det du ser på din väg till Liseberg. I denna biljett ingår inträde till nöjesparken.

SEK 250 40min
Turfakta

Säsong: 25 november 2016 - 23 december 2016

Avgår från: Kungsportsplatsen

Barn 6-15 år: 165 kr
Barn 0-5 år: Gratis

Vänligen notera: I priset ingår guidad resa till Liseberg, entré till Liseberg, glögg och pepparkakor.

Guidas på:

Julpaddan till Liseberg, endast resa

Se Göteborgs bästa sevärdheter från ett paddperspektiv med julmusik, värmande glögg och en guide som berättar om det du ser på din väg till Liseberg. Observera att giltig entrébiljett till Liseberg måste visas tillsammans med båtbiljetten vid ombordstigning.

SEK 170 40min
Turfakta

Säsong: 25 november 2016 - 23 december 2016

Avgår från: Kungsportsplatsen

Barn 6-15 år: 80 kr
Barn 0-5 år: Gratis

Vänligen notera: I priset ingår guidad resa med båt till Liseberg, glögg och pepparkakor. Observera att giltig entrébiljett till Liseberg måste visas tillsammans med båtbiljetten vid ombordstigning.

Guidas på: