Klassiskt julbord – M/S Carl Michael Bellman

Lottas julbuffé & julstämning med pianist

#strommagoteborg #strommagroup

från SEK 555

För tredje året i rad dukar krögaren Lotta Bäckström upp ett läckert julbord ombord M/S Carl Michael Bellman. Under en 3,5 timmes lång kryssning i Göteborgs skärgård får du njuta av en buffé där alla klassiska julfavoriter blandas upp med trendiga rätter och spännande smaksättningar.

Julstämningen är på topp
Starta kvällen med den klassiska glöggen för att sedan slå er ner i M/S Carl Michael Bellmans matsal där julstämningen är på topp. Här får ni njuta av julkänslan och maten samtidigt som ni bjuds på underhållning av fartygets skönsjungande pianist.

Smakfullt, nytt och genuint!
Här får du njuta av smakupplevelser som saffransinkokta päron, blåbärssill, rökt lax med fänkålscrudité och apelsindressing, julskinka med örttäcke och julbordets självklara klassiker som Janssons frestelse och julköttbullar.

*Fri avbokning upp till 24 tim före avresa gäller för sällskap 1–9 personer. Läs mer under Bokningsvillkor

Klassiskt julbord – M/S Carl Michael Bellman

3tim 30min

På M/S Carl Michael Bellman serverar vi äkta jultradition i en fin matsal med stora fönster som gör det möjligt att njuta av Göteborg i vinterskrud som passerar utanför.

Turfakta

Säsong: 21 november 2017 - 22 december 2017

Avgår från: Lilla Bommen kl.18:00

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
I priset ingår glögg, julbord, kaffe och kryssning.
Priser från SEK 555 – 795.

Vi rekommenderar även

Julpaddan till Liseberg

Sightseeingtur med julmusik och glögg

40min
Följ med Julpaddan på en guidad tur till Liseberg! Resan börjar redan på kajen med värmande glögg och pepparkakor vid brasan.

Adventsbrunch i Göteborg

Brunchkryssning ombord M/S Carl Michael Bellman

3tim
Lördagar och söndagar i december dukar fartygets krögare Lotta Bäckström upp sin populära brunch – nu i julbordstappning!

Hyr ett julfartyg i skärgården

Julbord i Göteborgs skärgård

Höj julstämningen och bjud in till ett julbord på ett eget julfartyg för bara dig och ditt sällskap! Ombord serveras välkomstglögg och en buffé med julens...